reklama

Mamy z Nottingham

reklama
Cześć dziewczyny! już myślałam, ze forum całkiem umarło:tak::-), ale na szczęście wróciła NAFNIA i się ruszyło.Fajnie było się z Wami zobaczyć, chociaż bardzo żałuję , że nie było mi dane spotkać się z Tobą Nafnia, ale mam nadzieję, że następnym razem się uda!
U nas nic ciekawego się nie dzieje i pogoda jakoś ostatnio nieciekawa, ale za to u Was podobno bosko wiec korzystajcie dziewczynki z pogody, spotykajcie się i donoście na forum o wrażeniach z jakichś fajnych miejsc...:tak:
Buziaki i pozdrowionka!

ale tu cichutko puk puk jest tam jeszcze ktos
jak wam mamuski minal weekend
nam super w sobote bylismy na wollatonie a w niedziele wybralismy sie na wycieczke do nastved abby naprawde bylo fajnie a co najwazniejsze malucha sie podobalo
napiszcie jak wam minal weekend pozdrowienia dla wszystkich mamus i ich pociech:-)

Ostatnia edycja:
hej dziewuszki!
co byscie powiedzialy na wspolne spotkanko w dzien dziecka w poniedzialek 1 czerwca? mozna by ruszyc z kocykiem w teren:-D. dzieciaki pobawilyby sie na placu zabaw a my pogadaly sobie..jak myslicie?ktora chetna?:-)wybralam miejsce victoria embankment, bo jest i plac zabaw i plac na piknik i maly basenik dla dzieciakow z woda do pasa - a pogodynka Marzenka mowi ze bedzie ladna pogoda:-):tak:.
godzina mi obojetna, Wy zadecydujcie..
czekam na wiesci, rzucam pomysl na NK moze tam tez zbierze sie jakas ladna grupka mam..

Pogoda ma sie utrzrymac. A my w poniedzialek do Polski zmigamy, wiec zyczymy wszystkim dziciom udanej zabawy a mamusiom ploteczek i opalenizny :);-)

reklama
Gudrun ja nie przyszlam bo wiesz jak u mnie dzien wyglada:rofl2: Ledwo bym kocyk rozlozyla i spowrote skladala bo po Fabka trzeba isc.Ale na Forescie jak bedzie piknik to bede:tak:

A dla naszych pociech wszystkiego najlepszego i niech usmiech z ich pieknych buziulek nigdy nie znika.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry