reklama

Mamy z Nottingham

no szkoda ze gabadis nie moglas byc spotkano bylo super przedewszystkim frajda dla dzieciakow no mam nadzieje ze nastepnym razem sie uda :-)
dzieki w imieniu dzieciakow za 1 czerwca chlopaki zadowolone to kiedy wybieramy sie nastepny raz

reklama
alo alo,
i jak tam shilla idziemy jutro na to wesole miasteczko? inne dziewczyny maja ochote sie wybrac?tam gdzie bylysmy na dzien dziecka rozstawilo sie miasteczko..wiadomo jaka to dla dzieciakow radocha:-Dchcialysmy jutro jakos skoczyc obojetnie w jakich godzinach..
gabids - szkoda ze Cie nie bylo i w poniedzialek i dzisiaj..:-(tesknimy:-) chcialam Ci ksiazeczki juz oddac..tak samo nafni..popozyczalam i czas poodawac..bo jeszcze mnie skasujecie jak w bibliotece..:-p
pozdrowionka!

Mi tez przykro ze jakos sie mijamy.No i dzisiaj na messy tez nie ide bo beda mi zmieniac kaloryfery.
A tak wogole musielismy pozegnac sie z jednym naszym kiciusiem.Mial wypadek.Probowalismy wszystko ale strasznie cierpial i lekarz zasugerowal eutanazje.Tesknimy strasznie za nim....

ojej gabids wspolczuje, dobrze wiem co to znaczy stracic ukochanego kotka:-(:-(.

my dzis tez sobie darujemy, moze w weekend tam pojedziemy cala rodzinka..
dzis tylko jakis krotki spacerek do parku. niestety ale domowe obowiazki wzywaja:baffled: wczoraj praktycznie caly dzien bylysmy poza domem wiec sporo zaleglosci w gotowaniu i sprzataniu:crazy:.
shilla - jak bedziemy jechac jutro to zadzwonie i moze uda sie zrobic wspolny wypad.
pozdrowionka!

GUDRUN- oki ale nie wiem czy dam rade jak bede jechac to puszcze ci eska
GABIDS - bardzo wspolczuje
moze zorganizujemy wycieczke dziecia w przyszlym tygodniu na colwick park lub lasy sherwood albo gdzies indziej co wy na to kobitki:-)

no niestety wesolo miasteczko a mialo byc tak pieknie ale pogoda dala sie we znaki a szkoda:-(dzieciaki by mialy frajde no nic tylko siedziec w domku miejmy nadzieje ze juz jutro bedzie ladna pogoda bo do srody siedziec w domu to dzieci mi zbzikuja :-) nie no zartuje mnie pogoda i moim dzieci anie straszna zawsze jakis spacer lub wycieczka po kaluzach dla moich chlopakow to frajda:-) jak mozna pochlapac w kaluzach no a mama poznije pralka prania:tak:pozdrowienia milej niedzieli dla wsyztskich mamusiek choc ostatnio takkie pustki na forum co sie dzieje z wami kobitki

nafnia - dziekuje jeszcze raz za zdjecia z poniedzialku.:tak:.az wierzyc sie nie chce patrzac dzis za okno, ze wtedy byla taka ladna pogoda i moglysmy sie opalac:sorry:..ach ta Anglia..
dzis mimo ze lalo non stop przeszlam sie troche z mala na spacerek, uzbroilysmy sie w parasolki, kaloszki i plaszcze przeciwdeszczowe..i bylo mimo wszystko calkiem sympatycznie..:-)

shilla - a tym ludziom od wesolego miasteczka to szczerze wspolczuje:tak:..ruch pewnie mieli przeogromny w te ostatniew 4 dni :-D..
dzis tez byl jakis festival :mela" w centrum..eh to jest wlasnie to, czlowiek sie przygotowuje caly rok do jakiegos wydarzenia a tu masz..pogoda wszystko popsuje...:baffled:

reklama
no tak widzisz to cala anglia 2 tygodnie sloneczko swiecilo a teraz 1 miesiac bedzie lalo:-) nie no ja zartuje szczerze wierze ze powroci do nas sloneczko:tak: no my tez dzis bylismy na spacerku dla moich chlopakow to frajda pochlapac w kaluzach pozdrowienia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry