Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
)
ale jak tylko macie ochote na dzien dziecka;-) to dawaj znac
moja tak samo gdzies cos uslyszy i potem powtarza z takim akcentem, ze ja wysiadam. Jeszcze troche i nasze dzieci beda nas poprawiac.
bylam w szoku . Teraz jeszcze napisze ze jestem pod wrazeniem absolutnie pozytywnym opieki i szpitala w porownaniu z porodem w Polsce. Az przyjemnie bylo rodzic w takim miejscu , tak intymnie niewiem nie potrafie opisac. Teraz czuje sie dobrze tylko z jednym nie moge sobie poradzic mianowicie - hemoroid. Juz mezus mi kupil jakas masc anusul czy cos ale moze znacie cos jeszcze na szybsze gojenie lub zlagodzenie bolu tej przypadlosci. 

Bawila sie i smiala na calego.
:-)
)
,moze zdradzicie Wasz cenny sekret...Musze przyznac, ze troche ( albo bardzo troche Wam zazdroszcze ).

Nie trzeba zazdroscic tylko brac sie do roboty to jeszcze w tym roku bedzie coreczka:-)A tak swoja droga to nie wiem czy dobrze zauwazylam,ale wydaje mi sie ze mamy tu przewage mam dziewczynek...Szczesciary:-):-) z Was,ja probowalam trzy razy i jak widac szanse znikome,moze zdradzicie Wasz cenny sekret...Musze przyznac, ze troche ( albo bardzo troche Wam zazdroszcze ).
Pozdrawiam!:-):-)![]()