Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Hej dziewczyny i jak po spotkanku:-)
Mam pytanko czy ktoras wie jak teraz jest z Baby Clinic w Marry Potter na Hyson? W jakie dni teraz waza i mierza bobaski?
Gabids ja na hyson green bylam ostatnim razem w marcu to mierzyli i sprawdzali wage w czwartki od 10-15 a teraz to niewiem :-)Spotkanko bylo bardzo udane moim zdaniem troche za bardzo wialo ale mojemu dziecku to wcale nie przeszkadzalo bardziej mi:-)Moze wkoncu sie wyzbierasz na jakies nastepne
Dziewczyny znacie moze jakies fajne miejsca gdzie mozna pojechac z prawie 3 latkiem nie musza to byc okolice nottingham byle by bylo warto zobaczyc z gory dzieki pozdrawiam mamuski;-)
Marzena mozesz pojechac do Matlock jest tam wesole miasteczko dla dzieci .Nazywa sie Guliwer cos tam cos tam (sorki nie pamietam) Bardzo fajna zaawa dla rodziny na caly dzien
hej
no wlasnie spotkanko fajne tylko ten wiatr, no ale w koncu to Anglia;-) marzenainiko - dzieki wam dotarlysmy na spotkanie , buziaki, gabids - pytalas kiedys o polskie kosmetyki, ja od czasu jak bylam w ciazy przekonalam sie do kosmetykow firmy AA (anty alergiczne) bardzo delikatne, i jak jestem w Polsce to kupuje Radikal kosmetyki do wlosow - polecam
Hej dziewczyny! na spotkaniu ktoras z Was mowila o tym "malpim gaju" na Arnold, czy moglabym prosic o namiary, ulice znaczy. Dziekuje z gory! i pozdrawiamy!
Witam wszystkie mamy z Nottingham jestem mama 7letniej dziewczynki i w pazdzierniku spodziewam sie drugiego dziecka, mieszkamy na bilborough i jestesmy w angli juz ponad trzy lata. Poszukuje innych mam z tych okolic.mam troche kolezanek ale dalej jak bulwell milo by spotkac sie czasem na placu zabaw z innymi mamami bez koniecznosci jechania daleko zapraszam wszystkie mamy i serdecznie pozdrawiam.Magda:-)