reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

Wiola Ty mnie nie rozśmieszaj, żaden kłopot!!! no to załatwione , hehe. myslalam, ze się nie pomiescimy, ale Ci wierzę na slowo:D fajne foty, juz je gdzies widzialam:D:D

reklama
Czesc dziewczynki. Sorki ,ze dopiero teraz sie odzywam ale byla u mnie kolezanka cale przedpoludnie.
Mysle ,ze pomysl Mikolajek jest naprawde bardzo fajny :)
Co prawda ja jeszcze nie mam mojego synusia ale chetnie wezme udzial w imprezce o ile akurat nie bede parla :)

Co do skladek to faktycznie niewiadomo jakie mozliwosci finansowe maja inne mamy.
jak dla mnie to kazdy dzieciaczek w mikolajkowym stroju i losowane paczuszki lub moze nawet takie same paczuszki to swietny pomysl. Szczegolnie ,ze niektore Np. te roczne moga sie prawdziwego mikolaja przestarszyc a te jeszcze mniejsze (franus i asia) wogole nie beda wiedzialay o co chodzi :).
Mikolajkowy pajacyk nie jest w koncu taki drogi a dzieci bosko by wygladaly :).

Mysle ,ze szczegoly mozna omowic jutro przy kawce :).
ja tez bede u Ciebie Aniu - zabrac kogos po drodze?
Wiole mialam zabrac wiec mam jeszcze miejsce dla jednej mamy z dzieciaczkiem. Kto chetny?
Piszcie do mnie na gg jakby mnie tu nie bylo 1132682.

cześć dziewczyny:-)
a ja niestety jutro nie pojawie sie:-( ale to tylko dlatego ze wczoraj trafiłam do szpitala na szczęście dziś mnie wypisali, wiec jestem już w domu, okazało sie ze mam pozostałości po cc, dostałam leki, kroplówki i dziś lepiej ale od niedzieli to tragedia:szok: co do pomysłu na mikołajki to jestem za, super! Mam nadzieje do tego czasu wydobrzeć i pojawić sie z Asia- będzie miała 2 m-ce, a co do miejsca to możemy pomyśleć ze u mnie można by mamy duże mieszkanie myślę ze spokojnie sie pomieścimy;-)

No i co? nikt wiecej sie nie zglosil o podwiezienie?
Justyna - Ty to chyba samochodem jedziesz
Mloda - Maz Cie podwozi, tak?
Wiola - ja ja zabieram
Manija i Olga- w Poslce
Gosia - to sasiadka Ani wiec da jakos rade :)
Gabrysia - Chyba z Gosia dotrze
Wiesienka - Bidulka lapie forme wiec jej nie bedzie
Ruda - Ruda jak wolisz to wsiadaj w darta do Blackrock a ja Cie z darta zabiore albo w Luasa i do konca (Sandyford) i tez Cie odbiore) tylko daj mi znac wczesniej.
Czy o kims zapomnialam ???

No i co? nikt wiecej sie nie zglosil o podwiezienie?
Justyna - Ty to chyba samochodem jedziesz
Mloda - Maz Cie podwozi, tak?
Wiola - ja ja zabieram
Manija i Olga- w Poslce
Gosia - to sasiadka Ani wiec da jakos rade :)
Gabrysia - Chyba z Gosia dotrze
Wiesienka - Bidulka lapie forme wiec jej nie bedzie
Ruda - Ruda jak wolisz to wsiadaj w darta do Blackrock a ja Cie z darta zabiore albo w Luasa i do konca (Sandyford) i tez Cie odbiore) tylko daj mi znac wczesniej.
Czy o kims zapomnialam ???
Dzieki Monia ja dotre z Gabrysia i ma byc z nia jeszcze jedna nowa mama Ania-chyba sie szykuje jedno z wiekszych spotkanek:-):-):-)

super ,wkoncu forum sie rozkrecilo ,nareszcie ale fajnie bedzie ,ja czekam na monie i justyne maja byc ok 11 jeszcze skocze na solarium 8min bo niebyulam dawno i jedziemy doi aneczki

reklama
Do góry