reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

to ja też z miłą chęcią bym was poznała:tak:....jeśli można;-) reflektuje na czwartek chyba że znajoma podrzuci synka to wtedy nie wpadne:-p

mam jeszcze pytanko. Czy któraś z was zajmuje się AVONem? Bo ja bym chętnie coś zamówiła:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
mam jeszcze pytanko. Czy któraś z was zajmuje się AVONem? Bo ja bym chętnie coś zamówiła:-)
Tak ,ja sie zajmuje avonem,jak bedziesz w czwartek u Olgi to dam Ci katalog:-):-):-)

Monia, nasza Gosia się Avonem zajmuje:)polecam, solidna z niej firma;)
Dzieki Aniu za referencje:-D:-D:-D
Z Manija juz sie dzis umowilam u mnie w pracy,pojedziemy razem,moze jeszcze bedzie Anetka-ciezarowka w 6mc.Do zobaczenia laseczki,stesknilam sie za Wami,buziaczki!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No prosze, a ja nie wiedzialam ze Gosia sie tym zajmuje, a chcialam mamie perfumy zamowic :-). No to problem z glowy :tak:

Ja potwierdzam swoja obecnosc u Olgi w czwartek. Dojade razem z Gosią :)

Dobranoc moje kochane panie. buzki!:cool2:

No prosze, a ja nie wiedzialam ze Gosia sie tym zajmuje, a chcialam mamie perfumy zamowic :-). No to problem z glowy :tak:

Ja potwierdzam swoja obecnosc u Olgi w czwartek. Dojade razem z Gosią :)

Dobranoc moje kochane panie. buzki!:cool2:
Przyjdz jutro do mnie do pracy jestem do 16,to dam Ci katalog(miedzy 11-11.30 mam tea breaka,a potem 14-15 lunch wiec mnie nie ma):tak:,to bys miala na przyszly piatek perfumy:-),bo do srody skladam zamowionko.Ewentualnie przyjdz przed druga to spedze z Toba lunch na kawce w Bagel Factory:-D

Sprobuje sie wyrobic, bo Norbert przyjezdza na lunch do domku na 13, a jak nie dam rady to moze moge zamowic teraz? Potrzebuje perfumy Celebre, ale nie spieszy mi sie z tym bo potrzebuje je dopiero na swieta, wiec jesli sie jutro nie zobaczymy to na spokojnie zamowie w czwartek :)

Dobry Wieczor dziewczeta. Ja tylko na mala chwilke (w kwestii formalnej)- prosze nie pisac posta pod postem gdyz to niezgodne z regulaminem forum. Wyjatkiem jest sytuacja kiedy to minelo 60 min od napisania przez nas posta i nikt nan nie odpowiedzial.
Jesli chcecie cos dodac do wyslanego posta nalezy uzyc opcji EDYTUJ znajdujacej sie w prawym dolnym rogu kazdego posta, a jesli chcecie zacytowac w swojej wypowiedzi wiecej niz jedna wypowiedz to w kazdej nalezy uzyc opcji " +" a po ostatniej - ODPOWIEDZ.
Nie bede upominac imiennie, no chyba ze sie sytuacja powtorzy.
Dziekuje za uwage.

Ostatnia edycja:
Sprobuje sie wyrobic, bo Norbert przyjezdza na lunch do domku na 13, a jak nie dam rady to moze moge zamowic teraz? Potrzebuje perfumy Celebre, ale nie spieszy mi sie z tym bo potrzebuje je dopiero na swieta, wiec jesli sie jutro nie zobaczymy to na spokojnie zamowie w czwartek :)
Ok,masz zamowione:-D:-D:-D,bo sa teraz w promocji:tak:I czekam jutro na Ciebie,jak sie wyrobisz;-)Pa,dziewczyny,spadam spac,bo jutro na 7.30:szok::wściekła/y:kolorowych snow!!!!:-)

Witam wszystkie mamuski:-)Wiolu,mam nadzieje,ze Amelcia czuje sie dobrze i katarek juz minal.Fajnie,ze znow szykuje sie spotkanko:tak:Olga-bardzo chcialabyc Cie rowniez odwiedzic w ten czwartek,na ktora sie umawiacie?Bo my mamy kontrolna wizyte u public nurse na 14.30,wiec pewnie sie nie uda:no:

reklama
dzien dobry wszystkim Mamusiom i ich pociechom:-)
my jesteśmy po wizycie u pani doktor i mała wazy już 4900:tak:, wiec przez 4 tyg przybyło jej 1.5kg. jest wszystko ok- bioderka, serce, nie ma żadnych zastrzeżeń. Wczoraj znów atak kolki,ale dzis jedziemy po kropelki i chce jej kupić butelkę anytkolkowa dr browna albo tommy tippy wiec mam nadzieje ze skończy sie ten koszmar.My w czwartek niestety nie dotrzemy do was ponieważ mamy szczepienie BCG:-(, oby nie płakała dużo i nie bolało,
pozdr. i milego dnia:-D

Do góry