reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

reklama
Ja tez sie odchudzam, ale dla faworków moge zrobic wyjątkowy wyjątek :-D:-D

Z racji tego ze nowy rok sie zaczął to juz nie daje sobie taryfy ulgowej, czyli zapisalam sie na test na prawko i teraz ostro sie ucze. W lutym bede zdawac i mam zamiar jezdzic!! Wiec uwaga na drodze na białego fiata punto, ktorego dostalam od "meza" 2 dni temu ha ha :D

Ostatnia edycja:
Amelia2008- oj faworki, wieki nie jadlam:tak::-D:tak::-D
Dziewczyny może znacie kogoś tylko chciałabym z moich okolic D8,żeby mieć blisko kto chciałby popilnować 3 godz dziennie mojej Asiuni, jak wrócę do pracy to na 4 dni w tyg. będę potrzebowała kogoś
Manija - ja tez sie zbieram, ale jak na razie efektów brak:-(

Witam dziewczyny również po długiej przerwie spowodowanej wizytą w Pl.Wracam jutro i tak jak juz mowa o pilnowaniu dzieci to własnie chciałam zaproponować:jeśli któraś z was (lub waszych znajomych)chciałaby wyskoczyć na miasto sama,na zakupy lub pozałatwiać sprawy itp.a nie ma co zrobić z dzieciakiem chętnie sie zaopiekuje przez kilka godzin dziennie.i tak siedze z moim małym cały czas wiec przynajmniej miałby towarzystwo do zabaw.yy to tyle odemnie:) zainteresowane piszcie tu albo na gg 12810941:)
P.S.Aha no i równiez nie mozemy sie doczekać kolejnego spotkania bo jak na razie to kazde nas omija:( uff moze tym razem..:tak:

wiesienka od maja sie dogadamy :-)
Ja wroce do pracy na 3 dni w tyg to Ty posiedzisz z Maxem a Ty na 4 dni to ja posiedze z Asia. Wychowaja sie jak rodzenstwo . 7 x w tyg razem. hi hi hi

A tak powaznie to poszukaj gdzies na gazeta.ie moze
Tyle dziewczyn sie oglasza,ze szukaja pracy.
Tylko z drugiej strony jak tu komus zaufac takiemu nieznajomemu

A faworkow to bym sie najadla. hmmmm...

Ania - witaj spowrotem

Bryska - mnie tez pare spotkan ominelo. Nie martw sie glowny temat to dzieci :) i nasze tylki :). Latwo nadrobic zaleglosci. :-)

ewmu 76- gdybyś mieszkała bliżej to pewnie byłoby to możliwe, ale tam to jest kawał drogi do Was:oo:, mam jeszcze trochę czasu, ale z kolei na m-c lecę do PL,zobaczymy coś trzeba będzie wykombinować

reklama
Do góry