reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

no cicho tu i pusto, buuuuu
Gabrysia(znaczy ..yyyyy OCZYWIŚCIE Gabrysia:D) , Ciebie tez bylo fajnie spotkac, bo tylko raz mi bylo dane, o ile dobrze pamietam.No i ogolnie fajna ta nasza ekipa heheh, pozytywna energia jakas sie wydziela:D spotkania typu Bal Samic powtarzajmy częściej, czlowiek sie fajnie wyluzowuje, ja to najbardziej lubie te nasze napady śmiechawki, jak juz jestesmy lekko....yyyy zmęczone, hiihih. a co do spotkania z dzieciaczkami, to tak sie zastanawiam, moze by w przyszlym tygodniu u mnie? Jutro mamy wizyte landlorda, w czwartek nie moge, w weekend idziemy do znajomego.Gdybyscie wybraly jakis dzien w przyszlym tygodniu, to moze byc u mnie;)
Wiesienka, reszte fotek przed wylotem bedziesz miala obrobione w weekend, rafal jakos podrzuci;)
aaaa i dziewczyny, ktora chętna, to zapraszam , ale tym razem w innej sprawie-musze pocwiczyc ten sprzęt , czyli lampy, parasolki i taki transmiter zdalny, potrzebuję kogos baaardzo cierpliwego, najlepiej bez dzieciaczkow poki co, bo to troche roboty przy tym:( Jak ktoras chętna , to piszcie.W jakis miesiąc musze to opanowac, jak sie spotkamy, to powiem dlaczego:D
a i dodam, ze my juz zdrowi:)

reklama
aine coś Ty taka tajemnicza?:cool2: ja do pozowania sie nie nadaje, ale chetnie Ci pomoge podczas sesji jak tylko bede mogla:-):tak:
mi pasuje od pon do piatku kazdy dzien na spotkanie :tak: , tylko moze kiedys adamowi jakaś fucha wypadnie , ale dowiem sie dopiero po weekendzie, wiec niech decyduja dziewczyny kiedy:tak:

Aine ja chetna na sesje którą miałąm juz w zeszłym roku obiecaną;/ jak tylko moja mama wróci i bede mieć wolne to sie pisze:)a kiedy bede wolna na dzieciaczkowe spotkanie to zob.dopiero w piątek

aine- dzieki wielkie, jestes KOCHANA, ja tam cierpliwa, ale modelka żadna ze mnie
Asia od wczoraj ma pupe czerwona robi kupy non stop i dzis lekka goraczka wieczorem, oby noc byla spokojna

To Aniu moze wtorek albo sroda??W koncu bym Cie zobaczyla i Natalke oczywiscie....Co Wy na to laseczki??No ja tez mialam sesje obiecana,tak sie skromnie przypominam,hi,hi...Widze,ze dziewczyny szykuja sie do Polski....milego pobytu....

witam-no ja tez chetnie na sesje bym chciala tylko czy ja jestem cierpliwa?hahah chyba nie
gosia-jeszcze 2 tyg i dopiero do polski
na spotkanie moge w srode chodz moja kolezanka przylatuje na 2 tyg wiec niewiem

to co dziewczynki sroda? monika1085 ? emwu ? olga ? renni niestety odpada bo w tym czasie będzie w Polsce rządzić:-):-):-):-p no a wiesienka pracuje:-(

reklama
Dziewczyny, to ustalcie dzien, mnie pasuje kazdy dzien tygodnia w sumie...
Ustalimy tez to nasze cykanie:D
Wiesienka, jak tam Asia??

Do góry