reklama
SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU dla wszystkich forumowych mam i ich maluszków.no i jak po Sylwestrze?główki bolą?my korzystając ze śniegu zaraz po 24 stoczyliśmy bitwe na śnieżki PL kontra Ire
a potem ulepiliśmy wielkiego i pięknego bałwana-wygląda jak z obrazka-ideał mężczyzny hehhe.jak ktoś ma ochote zobaczyć zapraszam do ogródka.wrzuciłabym foty ale nie wiem jak
w kazdym razie jeszcze raz wszystkiego naj!!

Amelia2008
Fanka BB :)
Witam u nas sylwester byl spokojny zero picia,wiec glowki niebola.
My takze po 24 wyszlismy na ogrod ulepic balwanka ,piekny sniezek padal.\
Mama jedzie moja w niedziele ale bedzie smutno
to kiedy spotkanko dziewczynki??
Akiedy zabawa jakas przy drineczku /
a co tam u emwu ?synusiem jest zajeta.juz moze pic hahahah
olga 79-wkoncu ta 30-stke mozna by bylo wyprawic!!!
tak pozatym szukam pracy hahahahahha dodatkowej
My takze po 24 wyszlismy na ogrod ulepic balwanka ,piekny sniezek padal.\
Mama jedzie moja w niedziele ale bedzie smutno
to kiedy spotkanko dziewczynki??
Akiedy zabawa jakas przy drineczku /
a co tam u emwu ?synusiem jest zajeta.juz moze pic hahahah
olga 79-wkoncu ta 30-stke mozna by bylo wyprawic!!!
tak pozatym szukam pracy hahahahahha dodatkowej
Olga79
Cześc Kochane
Nasz Sylwester bardzo udany.Było bardzo wesoło, imprezowo i towarzysko.Dziś była powtórka z rozrywki więc mam nadzieję, że cały rok dla nas bedzie taki

........będziemy chodzić w gości, śmiać się, pić, jeść i nic nie robić

Kochane w tym 2010 życzę Wam, Waszym pociechom i całym Waszym rodzinom samych szczęścliwych chwil, dużo miłości, zdrowia, pogody ducha i spełnienia wszystich marzeń.
Pomysł Wioli bardzo dobry.Musimy w końcu się spotkać w tym nowym roku i wypić zdrowie wszystkoch foremek
Nasz Sylwester bardzo udany.Było bardzo wesoło, imprezowo i towarzysko.Dziś była powtórka z rozrywki więc mam nadzieję, że cały rok dla nas bedzie taki

Kochane w tym 2010 życzę Wam, Waszym pociechom i całym Waszym rodzinom samych szczęścliwych chwil, dużo miłości, zdrowia, pogody ducha i spełnienia wszystich marzeń.
Pomysł Wioli bardzo dobry.Musimy w końcu się spotkać w tym nowym roku i wypić zdrowie wszystkoch foremek

wiesienka123
mama Asi
Witam Drogie Panie w Nowym Roku
Ja tylko lampkę szampana a to z tego względu ze dziś nasi goście odlatywali rano i musiałam wstać żeby ich dobudzić. Mieli startować o 7.10 ale wylecieli dopiero kolo 12
.
W Nowym Roku życzę Wam wszystkim( czyt. dzieci i mężowie lub partnerzy) spokoju, miłości, zdrówka oraz kasy i spełnienia marzeń

A co do spotkania czekam na oferty:-)

Ja tylko lampkę szampana a to z tego względu ze dziś nasi goście odlatywali rano i musiałam wstać żeby ich dobudzić. Mieli startować o 7.10 ale wylecieli dopiero kolo 12

W Nowym Roku życzę Wam wszystkim( czyt. dzieci i mężowie lub partnerzy) spokoju, miłości, zdrówka oraz kasy i spełnienia marzeń

A co do spotkania czekam na oferty:-)
Amelia2008
to ja rzuce haslo ma oferte!! moze byc np.12stego stycznia biba,to jest wtorek??tylko gdzie
moniap1982
Mamy wrześniowe 2008
witajcie Foremki w Nowym Roku!!!!! U mnie zaczął się nieciekawie:-( szkoda gadać. Ja niestety na razie nie mam wizji na jakieś spotkanko bo ostatni tydzień pracuje za koleżankę a potem planuje wyjazd do Polski. Kurcze boli mnie ząb a w Polsce mam zaplanowany zabieg pod narkozą i nie wiem czy doczekam
Mam tylko nadzeje że ten 2010 rok nie bedzie taki jak jego pierwsze dni
:-(
Gosiu daj znać kiedy będziesz zamawiać AVON

Mam tylko nadzeje że ten 2010 rok nie bedzie taki jak jego pierwsze dni

gosia7267
Moniczko,jak mi wyslesz zamowienie do srody do 12,to bedzie na 15 stycznia,buziaki!!!witajcie Foremki w Nowym Roku!!!!! U mnie zaczął się nieciekawie:-( szkoda gadać. Ja niestety na razie nie mam wizji na jakieś spotkanko bo ostatni tydzień pracuje za koleżankę a potem planuje wyjazd do Polski. Kurcze boli mnie ząb a w Polsce mam zaplanowany zabieg pod narkozą i nie wiem czy doczekam
Mam tylko nadzeje że ten 2010 rok nie bedzie taki jak jego pierwsze dni:-(

Amelia2008
ja juz odliczam do 15tego na moj avon i nowa ksiazeczke !!
noi oczywiscie na spotkanko u olgi ktore w tym tygodniu ma byc moze w czwartek jesli sie bede dobrze czula
a tygosiu kiedy masz wolne?
a to kilka fotek jedna to moja fryzura na slubie,druga to w sylwestra z balwanem i amelusi konik pod choinka
noi oczywiscie na spotkanko u olgi ktore w tym tygodniu ma byc moze w czwartek jesli sie bede dobrze czula
a to kilka fotek jedna to moja fryzura na slubie,druga to w sylwestra z balwanem i amelusi konik pod choinka
Załączniki
reklama
gosia7267
Wiolcia,ja mam srode wolnaja juz odliczam do 15tego na moj avon i nowa ksiazeczke !!

Podziel się: