reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

Dotarłam i ja.

Więc tak jak Wiola napisala, jesli ktoś ma ochote to zapraszam na kawke we czwartek :-)

Skrobnę jeszcze coś potem.Teraz jestem na przerwie i zaraz wracam do pracy.

Całusy.

reklama
Jak mnie tu dziś nie zasypie to szykujemy sie Asia na wyprawę do Olgi. Dla nas to wyprawa - do centrum, potem w luasa, ale jak sie uda to potem nas tata odbierze:-)

reklama
witam serdecznie,
melduje ze dojechałyśmy szczęśliwie cale i zdrowe:-D. Spotkanie naprawdę super. Bardzo sie ciesze ze mogłam Was wszystkie poznać i mam nadzieje ze teraz do mnie zawitacie- naprawdę nie mieszkam na końcu świata i dojazd jest w miarę dobry:-) Olga super jedzonko a w wolnej chwili poproszę o przepis na ciasto - mam nadzieje ze tym razem wyjdzie( i na ten sernik tez:-D) .Olga mam nadzieje ze nie zostawiłyśmy dużego bałaganu. Asia tak sie stęskniła za swoja karuzela ze teraz lezy sobie po jedzeniu w lozeczku odpoczywa i gaworzy do klocków.Wszystkie dzieciaczki sa naprawdę super:-D:-D:-D. Pozdr

Do góry