reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
dziekuje wszystkim za odpowiedz juz bylam i zarejstrowalam mala ale bede musiala isc zmienic adres po sIe wreszcie przeprowadzamy bo mieszkalismy na pokoju a teraz wreszcie wynajelismy mieszkanie :-)

Ostatnia edycja:
Heronek udanego urlopu:tak:
Ewangelia tylko biszkop sie piecze a reszta to smietana do ubicia:tak:pyszny jest naprawde warto.jak ktos bedzie chcial to chcetnie dam przepis:tak:tak wyglada:-p DSCF7960.jpg

uciekam zrobic obiad bo zaraz do pracy musze sie szykowac.paaaa

kwiateczek ale mi smaki narobilas :tak:,wyglada apetycznie,ja co prawda do pieczenia mam dwie lewe rece,ale jak mowisz ,ze tutaj trzeba tylko biszkopt upiec,a reszta jest do ubicia,to moze mi wyjdzie:-D.jak mozesz daj przepis,bo az mi slinka cieknie.
ja probuje sie pakowac,ale jakos mi to nie idzie...:no:

Witajcie!
Juz w Polsce...Na szczescie ochlodzilo sie teraz, ale i tak dalej jest duszno....Lot w miare, ale Redan nie spal, tylko krecil sie niesamowicie, do tego przy ladowaniu tak go uszka bolaly, ze krzyczal....Nie chcial cyca ani wody....a to by chyba mu pomoglo...Ale i tak niezle jak na pierwszy lot. A ja w koncu odpoczywam, prawdziwy urlop. Wszyscy zajmuja sie Mlodym...hehehe
Pozdrawiam Was, Milego Dnia!

Witam
Heronek wypoczywaj:-)
Iza wysle ci potem bo teraz kiepsko sie czuje
W nocy bolaly mnie plecy i wzielam 2 tabletki.efekt taki ze koluje mi sie w glowie i wlasnie wyzygalam kawe:baffled:najgoresze ze KOndzio ma 0 3 wizyte z dietetykiem i musze jechac autem a narazie nie jestem w stanie jechac:baffled:ale narobilam sobie:no:

Hej dziewczyny :-)
Heronek- milego urlopu ,korzystaj z opieki , ja tez bylam jak mala miala 4 mieisace to wtedy mialam luz a pozniej jak polecialam gdy miala ponad rok to juz z nikim nie chciala zostac a niech tylko mama zniknela z oczu to koniec wiec wrocilam bardziej zmeczona :baffled:
Ale i tak ci zazdroszcze ja dopiero 2 dni po urlopie a juz mi sie nie chce pracowac, chodze jakas zaspana caly czas:zawstydzona/y:
Ale tak jak napisala Izka 2 tyg i starczy i wtedy z ochota wracam do UK :-D
Kwiateczek- ale ci sie narobilo, mam nadzieje ze juz jest troszke lepiej, a jak tam wizyta, bylas ? Zdrowka zycze :tak:

wITAM
Ewangelia bylam w koncu:baffled:pozbylam sie prawie dietetyka(pani).w sumie powiedzialam prawde bo jest lepiej ale od tyg a ja powiedzialam ze od miesiaca:sorry:nie ma wysypek,spi cale noce wiec...(obym nie zapeszyla)sorry:
Mam wizyte kontrolna za 3 mies bo schudl i mam go potuczyc:dry:zobaczymy...
Jeszcze w czwartek pediatry musze sie pozbyc,cham taki:no:hindus oczywiscie:baffled:
oki lece spac paaaaaaaaaaaaaaaa
PS.EWANGELIA WYSLALAM CI NR GG NA PRIVAT.MASZ???KILKA DNI TEMU:sorry:

Izka to mamy na odwrot,bo ja to nie lubie okresu przed wyjazdem,te cale pakowanie doprowadza mnie do szalu,odpraw na lotnisku tez nie lubie.dopiero jak jestem w samolocie to czuje jak caly stres ze mnie schodzi..a za chwile uswiadamiam sobie,ze jestem w samolocie i wszystkie zdrowaski jakie znam ,mowie jednym ciagiem:-D
chcialabym juz byc na miejscu...a robilam test i nic,jedna kreska:-(,moze za miesiac sie uda.? @ nie mam,chociaz powinna juz byc,ale to przed wyjazdem,to mogla sie przesunac.
milego dnia, ;-) ja zaraz uciekam dalej sie pakowac,bo juz duzo czasu mi nie zostalo.
kwiateczek dzieki za linka :tak:

reklama
Madlen nie ma sprawy:-)
Izka poszlo;-)
My dzis widzielismy sie z pediatra i to ostatnia wizyta.stwierdzil ze jest inny chlopiec,ze sie bawi tym co mu dal a Kondzio jeszcze na koniec posprztal zabawki :-)mam w razie czego isc do GP i poprosic o wizyte do pediatry:tak:koniec jezdzenia:tak:

Do góry