reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
czesc kochane jeszcze nie urodziłam,choc nie ukrywam ze bym chciała

2 dni pod rzad miałam bóle ale mineło i cisza:happy::happy: cos czuje ze znów przenosze bo pomimo tego ze brzuch nisko to nic sie nie dzieje:no::no:

Pianki nie bylo 2 dni....moze urodzila ???????

Kwiatezek - duzy HUG dla Kondzia

!

Dzieki:-)

czesc kochane jeszcze nie urodziłam,choc nie ukrywam ze bym chciała

2 dni pod rzad miałam bóle ale mineło i cisza:happy::happy: cos czuje ze znów przenosze bo pomimo tego ze brzuch nisko to nic sie nie dzieje:no::no:

Tez myslalam ze juz moze jestes po:-)dzidzius wyjdzie jak bedzie gotowy.co sie bedzie spieszyl jak tu takie zimno:sorry:

Izka- dziekuje za zameldowanie :-) tak ciasto..rewelka, co tu ukrywac... oto przepis Tort Cappuccino - Przepis,
Tata dzis mial operacje. Mam nadzieje ze juz skonczyli, ale nie ma zadnych wiesci z PL poki co. Wiem ze sie bardzo bal...Mam nadzieje ze juz ma za soba i juz sie nie boi.

PINKa - rozpakujesz sie przed terminem, zobaczysz.

A oto moj Brzuch... tydzien do polmetku....

Załączniki

• DSC_0656.jpg
    DSC_0656.jpg
    21,5 KB · Wyświetleń: 48
Czesc kobietki

Pinka
jeszcze masz kilka dni wiec moze urodzisz na czas:-)

Gosia nawet duzy masz ten brzuch. Jak tam tato??

Kwiateczek85 witaj na forum i napisz cos wiecej o sobie:-)

u nas tez pada a ja chciałam dzis do miasta sie wybrac a tu dupa:wściekła/y::wściekła/y: za to na pocieszenie robi dzis ciasto czekoladowe

Gosia- juz ci pisałam na na ze brzuszek masz malusi i nie wiedz gdzie te kg o których mówiłas ci weszły hahha
Kamila- no moze synus punktualny bedzie albo spoznialski:-p:-p

u nas juz 8 dziewczyn urodziło a jeszcze marzec sie nawet nie zaczoł i wszystkie przed terminem,szczesciary:-D:tak:

reklama
PINKA - u nas tez pada wrrrr pogoda do bani ! No ci powiem ze nie wiem gdzie te jedzenie hehehe, poki co mam tyle samo w biodrach co miala przed ciaza :szok: ,uda tez.... no w brzuchu mam za to wiecej :-D ale nadal mniej niz jak bylam z Nastka w tym czasie :szok: a z nia tak uwazalam co jem :baffled:

Tata w poludnie wczoraj mial operacje, wycieli mu ta "zepsuta" kosc wsadzili jakis pret... a dzis juz wychodzi ze szpitala :szok::szok::szok: nie wierze wlasnym uszom !!! Toc po porodzie w PL leza 3 bite dni...i jak nie mowic ze w PL ciaza i porod to powazna choroba , no jak ?????
Oczywiscie nic nie wiadomo, czy ta kosc poszla do badania na biopsje, nikt tam z lekarzy sie nie odzywa - Pany wielmozne- a chca mu dawac chemiterapie !!! Czy mozna dawac tak NA OKO chemie ???? Przeciez to wcale nie jest zdrowe dla organizmu, a to wcale nie musi byc rakowe, ludzie, idzie oszalec :angry::angry::angry:

Do góry