Jak dobrze,ze juz wekeedn ;D ;D ;D
Beta dziekuje za komplement,samopoczucie w pozasiu?
Anya ty biedulko,cierpliwosci kochana,Lista rzeczy do szpitala poprostu idealan,widze ze przygotowana jestes na maxa ;D
wierze,ze oczekiwanie meczy :

Kumpela twoja mila naprawde ciekawy porod
Ara ciezko pewnie wysiedziec tyle w kinie,napisz jak tam film,my zrezygnujemy z kina ,leniwa droga sciagniemy go z nety,jak bol ustaje?
Lwica kosmetykow dla maluszka nie musisz brac bo w sumie przez pierwsze dni,tygodnie najlepiej pluskac malucha w czystej wodzie,aby odswierzyc cialo,bo przeciez sie tak nie brudza

O slodyczas tez mi kupmela mowila,ze dobrze miec i
kanapki dla meza ;D ;D ;D
Dorcia nie trac nadzieii.............powtorz test............a jak nie tym razem to nastepnym sie uda,nic nie na sile,czym intensywniej myslisz tym organiz plata figle,a my kobietki ciezko mamy nad tymi emocjami zapanowac :
Ja mam zamira troche odpoczac,choc jutro musze wymienic koszule dla taty,ktora w tamtym tygodniu kupilam,wiec czeka mnie niezla wyprawa na Hammersmith ;D Mam ochote kupic sobie maly prezen.Nie moge przezyc ,ze nie moge sie zmiescic w moje ukochane dziny,wiec chciala bym wyczaic fajny fason,wiem,ze NEXT ma ,tylko sie zastanawiam gdzie maja sklep z maternity ciuszkami,jak sie nie myle to na Brent Cross :

Potem chce wypisac kartki swiateczne.......a potem leniuchowanie...........
Ok uciekam cos przekasic

Milego wekendu kochane pewnie was nie bedzie przez sobote i niedziel...................??? :