reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Pinka ogromiaste i serdeczne gratulacje dla ciebie i coreczki. Wkoncu masz ja przy sobie.:-):tak:Jak bedzisz mogla to dawaj foteczki. Caluski!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
PINKA SUPER WIESCI GRTAULACJIE:-):tak::-)MASZ PRZY SOBIE JUZ CORECZKE ZDROWKA DLA WAS:-)

iskeirka fajnie mal jest juz tak samodzielna;-)brawo dla mamy za trud i wysilke:tak:jestem jestem,od rana zabiegana

olis powiem ci ze tam gdzie pracuje,jemu od roku od razu pzreszli na krowie i bylo spoko,pije trzy razy dziennie:-)powoli i przejdzie zupelnie jak mu smakuje to super

Dorcia naj naj dla coreczki z okazji pierwszych urodzin,samej pomyslosci,zdrowk,radosci i milosci sto lat sto lat:-)

Maggusia super zakup,urzadznie mieszkana super sprawa:-)

agness kurcze ale historia,biedna musiala sie bac,jak dzis nozka?

mala-gorzatka28 czkemay wiec teraz na twoje dzidzi i izki;-)

Mamuśka79 maly sie rozschula co;-)pzrecierz nie moze byc caly czas cacy nie;-):-D

agnieszka witaj u nas laski juz napisly co co i ja bym chcila ci powiedzic ,nie lam sie probujcie dalej,powodzenia na pewno sie uda jak swie wyzuzujesz,nic na sile;-)

sorki ze nie odpisze kazdej,rany tyle do spamietania,tyle wiesci i opowiesci:-)
dzis jakos mam glowe pelna od rana na nogach, latam jak z piorkiem w d....:-DNatala szaleje po domu do mozyki z gadu gadu w polska muza,super tak posluchac naszej muzy,bo poskiej tv nie mamy:no:Ok ide robic obiad:-)

moze pozniej zajrze
buzka papa

Hejka!
Iskierka55 i izka0401-dziekuje za doping i rady;-)
olis_to w koncu przestawiasz na normalne mleczko?super ze oliemu smakuje!
wlasnie maxin78 gdzie jestes?

kupilam szafke ide sprzatac zrobie podklad powyciagam wszystko ze starej polki to mezulek jak wroci skreci nowa!!!:-D
milego popoludnia wszystkim zycze!!!!
mala-gorzatko-nie martw sie wszystko bedzie dobrze!:tak:

Dziewczyny z mezem mam rezydenta i ciekawa jestem czy nam cos przysluguje z powodu narodzin dziecka. orientujecie sie moze w tej sprawie?

reklama
bylam u GP zmoim moczem bo mialam bialko, ale antybiotyki nie pomogly, i nadal mam do tego skoczylo mi u niego cisnienie i kazal mi pedzic do szpitalana badania...wiec lece, czekam tylko na mojego... beda robic jakies badania ...moze juz zostane ...

Do góry