JUSTYNA170979
Fanka BB :)
Witam dziewczynki dzisiaj juz w lepszym nastroju bo Alexik juz czuje sie lepiej ma tylko stan podgoraczkowy ale wczoraj juz mi rece opadaly bo goraczka nie chciala zejsc ponizej 38 i przekraczala 40
. No ale ma nadzieje ze kryzys zarzegnany i goraczka juz nie wroci, no i dziekuje bardzo za slowa otuchy, naprawde dziekuje bardzo, bardzo, bardzo, to takie niby nic a tak czasami pomaga. Dziekoweczka ogromniasta!!!!!!
Kobietki ja na rozstepy stosowalam Jakies tak kremiki ale przedewszystkim oliwke, rano i wieczorem M. wcieral oliwke w miejsca najbardziej narazone na rozstepy, pupe
, uda, brzuszek no i piersi:-), nie dosc ze to pozyteczne to bardzo przyjemne
. Dodatkowo jak bralam kapiel do wody dolewałam BIO OIL tylko wtedy glowe mylam pod prysznicem. Mi to pomoglo rozstepy mam tylko ma piersiach ale minimalne.
AGNIESZKA1 to fakt tłoczno w tym Londynie i gwarno, ja osobiscie uwielbiam to miasto, wieczorkiem ma swoisty klimacik. Ale chcemy sie stad wynisc bo za drogo tu, no i za niebezpiecznie, wole zeby Alex wychowywał sie w spokojniejszym miejscu, no i te szkoly tutaj mnie troszke przerazaja. Takze spokoj, cisza, przestrzen, bezpieczenstwo i to ze jest duuuzzzzo taniej w zupelnosci mnie przekonuje. Lubie gwar ale moja rodzinke kocham wiec dla nich wszystko:-).
OLCIA a jak tam twoje skarby cos nas zaniedbujesz, jakies zdjecia poprosimy

.
KATARZYNKO_S tez bym sie cieszyla na twoim miejscu, mieszkanie z tesciami nie wiem jak bym to przezyla
.
MALA-GORZATKO no tak Szkocja to pewniak tylko jeszcze nie wiem kiedy albo juz teraz w Grudniu a jak nie to gdzies za pol roku.
MAGGUSIA ja poprosze zaprezentowanie sie w nowej fryzurce, czekam
.
NAFNIA jak nocka po szczepionce, na Alexa szczepionki dzialaja uspokajajaco, zawsze przez jest rozdrazniony a po spokojny
.
BUZIACZEK nic sie nie martw jak bede w Szkocji to tez bede odwiedzac BB jak bym mogla was zostawic??
Nic uciekam, moj ksieciuniu sie budzi. Papatki.
Kobietki ja na rozstepy stosowalam Jakies tak kremiki ale przedewszystkim oliwke, rano i wieczorem M. wcieral oliwke w miejsca najbardziej narazone na rozstepy, pupe
, uda, brzuszek no i piersi:-), nie dosc ze to pozyteczne to bardzo przyjemne AGNIESZKA1 to fakt tłoczno w tym Londynie i gwarno, ja osobiscie uwielbiam to miasto, wieczorkiem ma swoisty klimacik. Ale chcemy sie stad wynisc bo za drogo tu, no i za niebezpiecznie, wole zeby Alex wychowywał sie w spokojniejszym miejscu, no i te szkoly tutaj mnie troszke przerazaja. Takze spokoj, cisza, przestrzen, bezpieczenstwo i to ze jest duuuzzzzo taniej w zupelnosci mnie przekonuje. Lubie gwar ale moja rodzinke kocham wiec dla nich wszystko:-).
OLCIA a jak tam twoje skarby cos nas zaniedbujesz, jakies zdjecia poprosimy

.KATARZYNKO_S tez bym sie cieszyla na twoim miejscu, mieszkanie z tesciami nie wiem jak bym to przezyla

.MALA-GORZATKO no tak Szkocja to pewniak tylko jeszcze nie wiem kiedy albo juz teraz w Grudniu a jak nie to gdzies za pol roku.
MAGGUSIA ja poprosze zaprezentowanie sie w nowej fryzurce, czekam
NAFNIA jak nocka po szczepionce, na Alexa szczepionki dzialaja uspokajajaco, zawsze przez jest rozdrazniony a po spokojny
.BUZIACZEK nic sie nie martw jak bede w Szkocji to tez bede odwiedzac BB jak bym mogla was zostawic??
Nic uciekam, moj ksieciuniu sie budzi. Papatki.

mala ani sie specjalnie nie tarla ani nic i oczywiscie powiedzial, ze paracetamol na zibcie goraczki, zgoda. Pyta sie czy chcemy antybiotyk najpierw stwierdzilam, ze skoro to uszko to lepiej jej pomoc i wzielam, ale jak przyszlismy do domu stwierdzilam, ze nie bede dziecka faszerowala niepotrzebnie, bo jestem pewna ze to nie ucho. Dzis goraczka nie byla az tak wysoka jeszcze, ale daje jej paracetamol, spi duzo, ale to dobrze niech odpoczywa.
pewnie nie mozecie sie doczekac!
musi byc wyjatkowo...
jejku tak mnie martwia te krostki...:-(
Blanka byla taka grzeczna spala i przygladala sie z wozeczka wszystkim 
he he