reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

gratulujemy ząbków!!
no i super słodziak z Filipka, mam nadzieje że wkleisz więcej fot bo aż milusio się go ogląda ... i odrazu widac ze prawdziwy facet bo ma pociąg do kierownicy:-D:-D

u nas nudno i zimno, Niko śpi a ja pije już trzecią malinową herbatke...chyba drugi spacer sobie już dziś odpuścimy:baffled:

reklama
heyka Mamunie :-)

u nas dzień jak co dzień, nic ciekawego się dziś nie wydarzyło. zimno już się robi, jesień za oknem :-(

a co u Was słychać?

Katarzynka s czekamy na wieści od Ciebie...

Pinka a Ty już chyba w domciu, co?

Iwoneeczka ja mieszkam na południu Anglii w Dorset. Mój tel. to 01929 400 572, jak coś to dzwoń. No i gratuluję ząbków :-)

Martucha
jak samopoczucie przed jutrzejszą pracą?

Wiecie co kochaniutkie.....

Dzis mala posadzilam na nocniku przed kapiela (sadzam ja od wczoraj tylko raz wieczorkiem gdy woda sie leje do wanny) -bawilismy sie pileczka a potem ona wstala, ja patrze a zrobila SIKU do nocniczka hehehehe

no lece

Ps obiecuje ze wkrotce sie poprawie z pisaniem do Was CMOK

Witam mamuski :) z samego rana

syla333 ja juz koncze z tymi benefitami, dzis to przegladne i jakby co to dam znac bo jutro chce wyslac

mala_gorzatka28 to gratulacje :) juz tylko czekac jak pieluszki pojda w odstawke :)

gusia260 u nas nienajgorzej :) nawet sloneczko wyszlo :)

Ostatnia edycja:
syla ja do pracy dopiero w piatek bo opóźniło sie przez badania:dry: właśnie wróciłam od lekarza, pól dnia tam siedzialam na czczo i normalnie głowa mi pęka:dry:
no ale na szczescie wszystko załatwione:tak:

ok zmykam posprzątać bo jak Niko wstanie jedziemy do kumpeli:cool2:

Czesc babeczki

My wczoraj wieczorej wrócilismy do uk jak sie troszke pozbieram to napisze wam cos wiecej i powklejam focie

pozdrawiam was serdecznie buzka

Witam i ja.Dopero wczoraj po południu wrocilismy.Ja byłam padnieta,bo wszyscy sie rozchorowalismy przez ten tydzien w Pl.
Kolin mi kaszle strasznie,byłam dzis juz u lekarza ale oczywiscie wszystko ok.Gardło zawalone,ale on w Pl tez zawsze tak miał jak był maly.kaszlał strasznie a tylko na gardle mu siedzialo.
Wesele było super,w poniedzialek nie mogłam chodzic tak mnie nogi bolały od tancow.Ale nie podobaly mi sie oczepiny,bo nie było tanców z parą młodą o północy ale moze tak jest w tym regionie.Fotki wkleje jutro bo sama jeszcze ich dobrze nie przejrzalam.
pa

reklama
Do góry