reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
a jeszcze wam cos wrzuce na tapetke:tak::tak::tak:

Załączniki

• SL371706.jpg
    SL371706.jpg
    96,8 KB · Wyświetleń: 42
  • SL371724.jpg
    SL371724.jpg
    129,5 KB · Wyświetleń: 46
  • SL371739.jpg
    SL371739.jpg
    247,9 KB · Wyświetleń: 56
  • SL371725.jpg
    SL371725.jpg
    121,4 KB · Wyświetleń: 43
  • SL371687.jpg
    SL371687.jpg
    135,5 KB · Wyświetleń: 49
ale naprodukowałyście!! jak miło w końcu jakieś foty:-)
Izka wygladasz swietnie w tej sukience no i w ogole super foty!! zycze wam szybkiego powrotu do zdrowka, ehhh tak to tu z ta pogoda:wściekła/y::wściekła/y:

Pinka Wiki super, zwlaszcza w tej roztrzepanej fryzurce a ty -brak mi słow!!!!! juz ci pisalam na nk, swietna fryzurka i super wygladasz!!;-)

ok zmykam na moje seriale, do jutra laseczki!:cool2:

Hejka dziewczynki.:-)
Pozno sie odzywam, ale jakos caly dzien zaganiany.:dry:

Iza- super foteczki. Sliczni Ci Twoi chlopcy :tak::-).A Kolinowi podobalo sie? Bo on chyba nie za bardzo chcial do Polski jechac..?
Pinka- No a Wikunia to dopiero ksiezniczka :tak::-). Fajnie, ze pobyt sie udal.
Marta- a jak w pracy?Podoba Ci sie po pierwszym dniu?

Ojej, chwale sie znowu... hehehe posadzilam dzis moja mala ponownie na nocniku na wieczor gdy lalam wode do wanny do kapeli i ZNOWU zrobila siusiu :tak:
Ona jeszcze nic z tego nie kuma ale tak sobie siedzimy przed kapiela i ogladamy bajeczki lub turlamy pileczke :-)

Izka - niom nio niom...foteczki fajniusie, a synek to wyglada na anioleczka :tak: EEEhhh kiedy ja tanczylam :sorry2:

Pinka- fotki bardzo fajne

Gusia260- bedziemy czekac na foteczki z waszego roczku :)

Iwoneczka- zeby moja tak chciala pospac w ciagu dnia...hmmm a ona tylko godzinke i to jak dobrze pojdzie :cool2:

reklama
cześć dziewczyny :-)

Izka, Pinka świetne fotki :) Super, że pobyt w Polsce się udał.

Izka życzę dużo zdróweczka dla Ciebie i rodzinki.

Gusia Twojemu maleństwu też dużo, dużo zdróweczka. Moja Oliwcia jeszcze walczy ze swoim pierwszym katarkiem :-(

Iwoneeczka to zdanie, o które pytałaś: My wife has applied for NIN.

Mała-gorzatka gratuluję postępów z używania nocnika przez Twojego bąbelka. Ona może nie rozumie o co chodzi, ale Ty pewnie masz radochę wielką, co? :-D

Martucha no to masz jeszcze troszkę wolnego ;-)

A ja od rana siedzę w papierach, których nie ruszałam od miesięcy. Ufff, trochę się tego nazbierało. Uznałam, że w końcu czas je poprzeglądać i pozałatwiać...
Oglądałyście You Can Dance? Ale przystojniak z tego Braiana, co?

Do góry