reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
czesc laseczki ja sie dzis tak spiekłam na solarium ze ledwo siedze i pisze na bb:-D:-D:-D:-D kurcze poszłam tylko na 6 min a kusiło mnie na 10 min dobrze ze nie poszłam bo chyba bym skóre zostawiła na łozku hehheeh,takie mocne lampy,w poniedziałek i wtorek mam wolne wiec pojde odebrac sukienke:tak::tak:

Paula -kurcze ale nie ciekawa aytuacja tyle kasy w błoto brrrrrrrr:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: oby to sie jakos wyjasniło .............

a co tu taka cisza dzis zapanowala?

Hej :-)

Ja wsumie dopiero teraz jestem w domciu ...wrocilam od fryzjerki:tak:
Mala tak sie zabawila podczas mojego obcinania ze nie chciala isc wogule:sorry2::confused:
A jak weszlysmy to nie odstepywala Mnie na krok:-D

teraz wykapana oglada bajki zaraz zrobie jej mleko i klade ja dzis wczesniej:-D bo czekam na P i bedziemy piffkowac :tak:bo dostalismy kredyt dzis :happy2:

Paulinka zazdroszcaze Ci solarki:-p:-p
A ja jutro ide na pazurki:tak::tak:

No wlasnie Paula,zajzyj na mamy z Bedford:tak:
Pinka ja jutro ide po 2 latach przerwy:sorry:wlasnie sie zastanawialam na ile ale chyba zaczne od najmniejszej ilosci:tak::tak:
Ewelina jak wlsieta???jak obcielas,wrzuc fotke:tak::tak:
U mnie byla dzis kolezanka,troche sie rozluznilam od tych nerwow:tak:choc jak patrze na G to wraca:baffled:
Maly juz zaczyna byc marudna,znowu bedzie ciezka noc:no:za tydz w czwartek ma przyjsc HV i pomoc:sorry:ciekawe co wymysli:sorry:

Ewelina- pamietam jak chyba z rok temu pislalas ze chcielibyscie dostac ten kredyty na dom ale wam odmowiono bo jestecie za mlodzi, brak historii kredytowej itd a teraz go dostaliscie...hhhmmmm
smacznego piffka :)
No i ta fryzure wrzuc :)

Pinka- a ja na solarium chodzic nie moge.... totaknie delikatny typ skory mam wrrrrrr

paula- jak cos bedziesz wiedziec co tam sie dalej dzieje to napisz... no normalnie nie moge uwierzyc ze kogo spotkam i kupowal z tej firmy to zawsze byly tarapaty !

A my 4 dni same....uuuuu....no smiealo tak moge powiedziec, bo moj teraz dwunastki roki na noce, wiec jak przyjdzie to sie wysypia, je i jedzie na kolejne dwanascie...i znowu weekend same jak kolki :(

heyka dziewczyny :-)

Pinka solarka to już tak przed weselem? Kiedy to wesele macie?

Ewelina wklejaj fryzurkę ;-)

Edyta to super, że Konradkowi w końcu te ząbki się przebiły :tak: Napisz nam co ta HV powie na to spanie, strasznie jestem ciekawa co doradzi :confused:

Paula 500 funtów to sporo za wózek :shocked2: Kurcze, mam nadzieję, że uda Wam się kasę odzyskać. Wiem, że to trudne, ale postaraj się nie denerwować, pomyśl o dzidziusiu ;-) Patrzyłam gdzie to Bedford jest - daleko od nas :sorry2:

Gosia i jak mała się dziś czuje? Antybiotyk pomaga?

A moje dziecię ślicznie zaczyna mówić :tak: Nie mogę się nacieszyć :tak:

Witajcie kochane mamusie!!!!!!
Wracam do was zalamana i zla....
Ostatecznie okazalo sie ze firma zostala przejeta przez bank i juz nie istnieje... ale tez jest dobra strona kase maja oddac mam zglosic sie do swego oddzialu bakowego i tan maja byc wyplacane...

Tylko jestem zla bo juz dawno mialam go miec a tu dupa... dalej trzeba czekac... na szczescie mam kase aby zamowic drugi... no a na zwrot pewnie tez bede troszke czeka... oj ja to kuzwa mam chyba pecha...:angry::angry::angry:

witam sie weekendowo;-)
Syla teraz jak czytam co piuszesz to sama bym juz chciala zeby moj juz cos mowil swiadomie:sorry:
Ewelina to kredyt na dom tak:::jakie raty i na ile macie jak mozesz napisac:sorry:my sie zastanawialismy ale G sie boi a placic czynsz i tak trzeba to czemu nie na swoim:tak:mojej bratowej powiedzieli ze moga dac max 106tys,rata 485f czy cos takiego,na 30 lat:szok:

paula - no to super ze wszystko sie wyjasnilo:-). Tylko szkoda Twoich straconych nerwow:-(. Ale wazne ze odzyskasz kase. A ja w czwartek zamowilam wozeczek z precious little one i juz nastepnego dnia, w piatek mi go przywiezli:tak:. Po Twojej historii balam sie troche, ze mnie tez moga spotkac takie problemy, ale do tej firmy mam pewne zaufanie, i wszystko poszlo ok.

Musze spadac mlodziez wrzeszczy.....:sorry2:

reklama
Czesc weekendowo :-)
Paula- nieciekawa historia...:no: przykro mi, ze tak wyszlo, ale najwazniejsze, ze odzyskasz kase... fakt pewnie troche sie naczekasz, ale przynajmniej wiesz, ze wyplaca i ze nie stracisz tego.... Nie denerwuj sie juz teraz, pamietaj o dzidzi....:-)

Syla- ale fajnie, ze mala zaczyna mowic, a co mowi? Bo Oliwierasek to niestety niewiele: mama, tata, kaka( kaczuszka), da (daj)...i to chyba wszystko...:sorry2: Ale musze powiedziec, ze duzo rozumie....:tak::tak:

Pinka- no to Ty zjarana bedziesz po tej solarce...:-) he he fajnie, ja bardzo lubie, ale juz ze 2 lata nie bylam, bo ciaza, a potem 12 miesiecy karmienia piersia.... Moze czas znowu zaczac..?:confused:

No i nie wiem, co jeszcze mialam napisac....:baffled:

Oliwier ma biegunke, to juz trzeci dzien... nie wiem co z nim jest....:-(

Do góry