reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
hejo

laseczki mam konto zablokowane do komp jak mi siadl stracilam wszystkie dane i nie moglam sie zalogowac na nasza klase:no::no::no::no: Admin powiedzial ze usunie konto i bede mogla zalozyc sobie nowe:tak::tak::tak: a wiec czekam jak bede miec nowe to dav wam znac bo oczywiscie nie zdarzylam waszych nazwisk zapisac.............:happy::happy:

Ada nie wiem co ty od tego mieszkanka chcesz jak dla mnie bomba:tak::tak::tak:
Joklis- jak bede viala aparat to zapraszam cie do mnie na sesje oczywiscie za Darmo!!!!!!
ok lece do pracki na szczescie dzis ostatni dzien i 2 dni wolnego hurrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaa:-D:-D:-D

dziewczyny przepraszam ze sie wtrace ale mam pytanie odnosnie paszportow, wiem ze gdzies byl ten watek ale nie moge teraz znalezc. moze wy mi pomozecie, czy we wniosku o paszport tymczasowy dla maluszka wpisuje sie wzrost i wage? moze to glupie pytanie i pewnie nie ale chcialabym wiedziec, jeszcze raz sorki i poprosze o odpowiedzi jesli nie macie nic przeciwko. pomylalam ze moze wy wiecie bo napewno wyrabialayscie paszporty dla swoich pociech.
dzieki i pozdrawiam

BeataZ- o ile ja pamietam to na formularzu bylo cos o wztoscie i wadze wiec mowie ze trzeba wpisac.
Ada1989-bardzo ladne mieszkanko
Pinka25- jeszcze nie skladalam Ci gratulacji z okazji slubu. , Zycze by latka spedzone razem mijaly szczesliwie:-):-):-) !Wszystkiego Najlepszego!
netti witaj

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczyny. Moze jest gdzies taki watek ale nie moge go znalesc.Otuz rozstalam sie z partnerem i mamy slicznego synka. Chodzi mi o to ze we wszystkich benefitach wpisywalam ze jestesmy para. zy ktoras wie czy przysluguja mi jakies dodatki lub cos innego jak samotnie wychowuje dziecko? Poza tym za miesiac konczy mi sie maciezynskie i bede musiala isc do pracy a poki co mam przyznane zaledwie 160funtow na dziecko miesiecznie, a tu pokuj trzeba wynajac, niance dac i isc o pracy. Miala ktoras z was taka sytuacje?

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny
W Polsce śnieg się już topi, błoto wszędzie. Mam nadzieję ze skorzystamy jeszcze troszkę z jesiennej pogody.
Ja już tu siedzę jak na szpilkach bo chciała bym już do męża z dziewczynami jechać. Póki co czekamy na jakieś fajne mieszkanie do wynajęcia. Uparłam się żeby Hanię wysłać do konkretnej szkoły a ze tam rejonizacja więc nie mam wyjścia muszę czekać.

Do góry