reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Pinka - jak nie ten to nastepny wyjdzie :)

A tekstem ktory ostatnio Nastka uzywa to

I PROMISE MUMMY :))))

albo jak chce sie jej w czyms pomoc to wola:

ALL BY MYSELF :-)

reklama
Witam
wrocilam juz w koncu:sorry:jestem juz z wami.mam newsa ale nie tu;-);-)
mam nadzieje ze u was wszystko ok.
musze uciekac zaraz zaplacic czynsz bo tydz temu w sumie powinnam:sorry:i ogolnie sepy dobijaja sie po kase,telefon itp:baffled:
paaaa

hejo

Izka- jestem przed @ 29 powinnam dostac jutro robie test jeszcze raz to bedzie 9 dni po jak tjdzie negat to znaczy ze sie nie udalo......
Kwiateczek- witaj w sród rodziny haahhha i pisz co tam

u nas tez piekna pogoda juz dawno tak slicznie nie bylo,oby tak dalej.............

ide zjesc obiad a potem do pracy

Alez zmeczona jestem.Caly dzien poza domem.

Jutro przyjezdza bratowa z synkiem wiec bedzie sie dzialo.

Izka- suknie to pokazywalam,ale nie na sobie bo nie mam zdjecia. Moze zrobie jak bedzie bratowa, ale nie obiecuje. Najwyzej po imprezie czyli we wrzesniu :)

czesc mamuski,u nas tez piekna pogoda..slonko swieci az humorek lepszy.dzisiaj moje dzieciaczki maja wycieczke szkolna,jakis duzy plac zabaw z atrakcjami gdzies przy plazy..do szkoly to dzisiaj biegly,zeby tylko sie nie spoznic,a wczoraj jak nigdy szybko poszly spac,a rano wstaly jeszcze niem ja sie obudzilam:-D..mam tylko nadzieje,ze pogoda bedzie taka ladna do konca dnia,bo tutaj z ta pogoda to roznie bywa,rano piekne slonko a pozniej deszcz..miejmy nadzieje,ze jednak pogoda dzisiaj sie nie zmieni..
mala-gorzatka ,a kiedy ten wielki dzien? ateraz widze na suwaczku..slub bierzecie wPolsce,czy w UK? i jak tam przygotowania?wielkie gratki.:-)

hello

zagladam zadko a tu widze ze niezle sie dzieje
Pinka kochana widze ze sie staracie i jak test?????

a to moja niunia [video=youtube;zfpfwrDwKdc]http://www.youtube.com/watch?v=zfpfwrDwKdc[/video]

Witam
U nas tez piekne slonko,cieplo jest.slonce przytuptalo za mna z Polski:-)juz jestesmy po plazy,woda jaka cieplutka,narobilo sie kilka brodzikow bo odplyw byl i dzieciaki sie popluskaly:-):-):-)Teraz Kondzio spi:tak:musz eisc jak wstanie zaplacic czynsz bo wczoraj nie doszlam:sorry:
Minisia super filmik,corcia cudowna:-):tak:a jak zobilas taki filmik???

Ostatnia edycja:
kwiateczek w programie picassa :)bardzo latwo tylko nie wiem czemu ost sekundy nie zgraly sie z muza hmm jak patrzylam bylo oki a po wgraniu na YT okazalo sie inaczej no nic trudno

ale fajnie ile ja bym dala zeby sie wykapac i poplazowac :)

witam.
ja siedzei kombinuje, cotu zrobic zeby ulatwic sobie zycie. wczoraj byla u lekarza i byc moze mam nadczynnosc tarczycy, ale za tydz id ena badanie krwi , to sie okaze. rece mi lataja, cala jestem jak galareta, goraca, brak sily itd. no i doktorek powiedzial, ze wg niego to wlasnei tarczyca. wiec prawde mowiac nawet siedziec mi sie nei chce. mam nadzieje, ze wyniki beda dobre.

reklama
lucy a co dokładniej ci potrzeba jeśl mozna zapytać???

przepraszam ze tak pózno odpisuje ale mam mało czasu i jak mi sie przypomni to tu wpadam .
Pandorka kupujemy wszystko do łazienki czyli kabine prysznicową, kiblelek, zlew i juz to w sumie mamy, jednym zdanie wielki remont mamy, kupilismy domek i teraz robimy sobie w nim po swojemu ,no i chodziło mi o tego typu sklepy :)

Do góry