mala-gorzatka28
Fanka BB :)
i znowu witam ... 
Zapijam zielona herbatke z jasminem i czytam Was
Izka- to ile ty teraz wazysz ???? Przeciez ty bylas szczupla laska ! Jak piszesz ze Twoj 3 latek wazy 14 kg to az mi sie "cieplo" robi bo moja trzylatka wazy 20,4 kg
no ale napewno jest wyzsza od niego 
Pinka- jak dla mnie gotujesz cos NEW, robisz foteczke swoim super aparatem, wstawiasz na forum jako zalaczniki ja tez gotuje
)))
kamilalopez- wiem ze tu sie nie przejmuja, ale mnie jakos nie przyszloby do glowy isc z chorym dzieckiem -nie naziebionym a chorym- do kogos , chociazby na samo dziecko ktore niestety nie czuje sie zbyt najlepiej
doveinred- super nius ! Gratki !
Dobra lece do ksiazki. Ostatnio zaczytuje sie "where rainbows end" cecelia ahern. Polecam goraco. Lekka, przyjemna ksiazka...
Zapijam zielona herbatke z jasminem i czytam Was
Izka- to ile ty teraz wazysz ???? Przeciez ty bylas szczupla laska ! Jak piszesz ze Twoj 3 latek wazy 14 kg to az mi sie "cieplo" robi bo moja trzylatka wazy 20,4 kg
no ale napewno jest wyzsza od niego Pinka- jak dla mnie gotujesz cos NEW, robisz foteczke swoim super aparatem, wstawiasz na forum jako zalaczniki ja tez gotuje
kamilalopez- wiem ze tu sie nie przejmuja, ale mnie jakos nie przyszloby do glowy isc z chorym dzieckiem -nie naziebionym a chorym- do kogos , chociazby na samo dziecko ktore niestety nie czuje sie zbyt najlepiej
doveinred- super nius ! Gratki !
Dobra lece do ksiazki. Ostatnio zaczytuje sie "where rainbows end" cecelia ahern. Polecam goraco. Lekka, przyjemna ksiazka...
po za tym organizm musi misie pprzyzwyczaic do wstawania itd itp...

coraz gorzej ze mną mówie wam... a co to bedzie dalej?????????