mala-gorzatka28
Fanka BB :)
Hej,
U nas troche posypalo....troche... i dzis mielismy wizyte na USG u polsiego lekarza... zamiast jechac pol godziny...jechalismy ponad godziny. Ulice czyste, no ale snieg lezy gdzies tam na chodniku i juz trzeba zrobic korek, trzeba stac i najliepj poczekac do wiosny....jakis koszmar co za kraj !
Igasie- bedzie dobrze...musi byc dobrze ! NO a sasiadka to chyba przesadza... wiesz sa tacy ludzie ktorym mnostwo rzeczy przeszkadza i najlepiej jakby mieszkali na bezludnej wyspie.
No wiec chwale sie wynikami USG. Dzicia ma 2,5 cm....pieknie sie ruszala
..serduszko slicznie bilo... i jest duze na ponad 9 tygodni 
U nas troche posypalo....troche... i dzis mielismy wizyte na USG u polsiego lekarza... zamiast jechac pol godziny...jechalismy ponad godziny. Ulice czyste, no ale snieg lezy gdzies tam na chodniku i juz trzeba zrobic korek, trzeba stac i najliepj poczekac do wiosny....jakis koszmar co za kraj !
Igasie- bedzie dobrze...musi byc dobrze ! NO a sasiadka to chyba przesadza... wiesz sa tacy ludzie ktorym mnostwo rzeczy przeszkadza i najlepiej jakby mieszkali na bezludnej wyspie.
No wiec chwale sie wynikami USG. Dzicia ma 2,5 cm....pieknie sie ruszala
Co masz dziecko na smyczy trzymac?Wiesz co,ja na Twoim miejscu jak by zadzwonili do mnie to bym im powiedziala,ze ta sasiadka to ma cos z mozgiem nie tak i chyba widza ze z byle czym ciagle do nich dzwoni.A do sasiadki bym sie przeszla i zapytala o co jej biega-co to bedzie jak urodzisz i maluch bedzie plakal czasami,wtedy to wogole counsil kilka razy dziennie bedzie dzwonil??
masz chyba prawo w swoim domu zyc normalnie,robic prace domowe,dziecko moze sie bawic itp.My tak mamy ostatnio,sklep pod nami.w czwartki jakies baby sie zbieraja i kartki robia.dwa razy jakies babsko bylo ze u nas za glosno,raz G odkurzal i zaczeli walis w sufit
nigdy nie bylo problemow a teraz jakies baby dorabiaja i ja cokolwiek robie zaraz pokaja.nastepnym razem sie do nich przejde bo to przesada
jakis bakcyl mnie dopadl.