reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy ze Szkocji

azorek powodzenia z rzucaniem palenia! Trzymam kciuki. Ja już nie palę ponad 2,5 roku i bardzo się z tego ciesze. A palaczem byłam okropnym przez 15 lat,poniżej paczki dziennie nie schodziłam,czasem to i 2 były mało jak np impreza jakaś wypadła.Ja przestałam palić po przeczytaniu tej książki : Prosta metoda jak skutecznie rzucić palenie – dla kobiet • rzucanie palenia, jak rzucić palenie • klinika Allen Carr Easywayoleciłam ją tez mojej mamaie,która również po 30 latach rzuciała w końcu palenie i już też 2,5 roku nie pali. Moja koleżanka jak dostała ode mnie te ksiażkę to już prawie 2 lata bez nikotynki żyje. Więc polecam serdecznie. Jak chcesz to mam wersję elektroniczną i mogę na maila podesłać lub pocztą wysłać ksiażkę-tylko najpierw ją od koleżanki musze odebrać bo pożyczyłam :)
Napisze tylko,że wczesniej podejmowałam całą masę nieskutecznych prób (biorezonanse,plastry,gumy,epapierosy) wszystko na max 3 miesiące a jak te ksiażkę przeczytałam to z dnia na dzien bezboleśnie się z nałogiem rozstałam. Było to ok 2,3 tyg przed moimi 30 urodzinami i zakłady szły,ze do urodzin nie wytrzymam,ale się udało jak widać :) Więc jak bardzo polecam.

reklama
joasia ja wlasnie mam te ksiazke ale nie mam zabardzo kiedy do niej usiasc teraz:zawstydzona/y: mams poro nauki do szkoly +praca=obowiazki :-( kupilam tabex biore od dzisiaj i zobaczymy. mam nadzieje e tym razem dam rade z taka motywacja jaka sobie znalazlam i wkrecilam :tak::-) i moze za rok napisze ze "rok temu bylam glupia i palilam a teraz nie poale i sie ciesze":-D:-D gratki dla Ciebie i mamy za udane podejscie mnie niestety tak latwo nie poszlo to juz 3cie podejscie i sie nastawilam ze 3cie o statnie :-D

To ja życzę powodzenia i trzymam kciuki bo wiem doskonale co to znaczy. Ten kto nigdy nie był w szponach nikotyny nigdy nie zrozumie co to za nałóg.

Azorek Powodzenia w rzucaniu palenia:-)jak to sie mowi"do trzech razy sztuka":-DJa nigdy nie palilam ale moj maz palil i ciezko mu bylo rzucic,robil kilka podejsc no ale wkoncu udalo mu sie ,nie pali juz prawie 2 lata;pomogly plastry i silna motywacja:happy:

Dziewczyny pomozcie co moglabym kupic kolezance mojego synka z klasy na urodziny,bo nie mam pomyslu?:no:

ehh jestem w szoku ze spalilam jedna trzecia tego co normalnie wypalam:szok: spodziewalam sie ze zadziala szybciej niz zyban ale zeby tak odrazu z pierwsza tabletka:szok::-) i standardowo przy odstawianiu fajek mam skoki cisnienia , szum-piszczenie takie raczej w uszach i nie nmoge sobie miejsca znalesc:baffled: do tego glowa mnie rozbolala i tak bedzie przez najblizszy tydzien:baffled: i po co bylo wogole zaczynac z tym swnstwem :crazy: ehhh wymarudzilam sie i juz mi lzej ;-):sorry2:

Martka jak domniemam to chlopiec w wieku6-7 lat?? moze jakies gry planszowe?? teraz cala masa tego od wyboru do koloru:-)
aaa wygrzebalam w necie takie cudo http://cyber-oko.pl/

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny
ja dziś zrobiłam zakupy,umyłam lodówkę a tak mi się nie chciało jej myć ale wrzuciłam wszystko do zmywarki i super się wymyło ale to urządzenie jest extra,obiadek ugotowałam no i dziś wieczorkiem do pracy

martka skoro to kolega z klasy twojego syna poprostu kup jedną z zabawek którymi bawi się twój syn
azorek powodzenia z rzucaniem palenia ja też rzuciłam z tabexem i nie pale już ponad 4 lata
joasia fajnie że z dzidzią wszystko ok teraz czekamy na wiadomości o płci dzidzi
doty ja wpadłam na lepszy pomysł oddałam pieluchy do sklepu i jeszcze lepiej na tym wyszłam bo oddali mi dokładnie tyle ile zapłaciłam a chciałam sprzedawać taniej
pozdrawiam

No witajcie dziewczynki:-) jak mam czas i zaglądam kilka razy w ciągu dnia tutaj to cisza a jeden dzień mnie nie ma i tak się rozpisałyście, że masakra:-) Ale to dobrze bo jest co czytać.
Azorek mocno bardzo mocno trzymam kciuki za powodzenie w rzucaniu tego okropnego nałogu. Nie wiem jak to jest palić. Zgodzę się z Joasią, że ktoś kto nie palił nie wie jak to jest. Mogę sobie tylko wyobrazić jak Ci ciężko ale wierzę, że sobie poradzisz.
IzabellL mam nadzieję, że Cię jutro poznam w nowej fryzurce. :-)

A ja wczoraj kolejny raz odwiedziłam dentystę i usunął mi 8. Szczęka mnie boli do dziś. I jadę od wczoraj na przeciwbólowych.

reklama
Do góry