Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
wiem kochana ja tez miałamciezkie wyjscie od mojego..my jedziemy jutro no ale ja to podotykam i popatrze bo mój moąz bedzie sie tulałprawie3h i mnienie puścinie dziwie mu sie....ja moge czesciej w tygodniu.
My jedziemy 1,5 godz w jedną stronę.Jasio waga 1400,Marcelinka 1360.Dzisiaj tuliłam,przewijałam,przebierałam i czytałam bajeczki.Bylo super.Po drodze w tesco kupiłam body.skarpetki i pajace.Pozdrawiam serdecznie razem z biźniakami.
Agata, ROP to niestety zmora wczesniaków. Powiem Ci ze znam kilkoro dzieci z ROP III które nie przeszło w III, dopiero III kwalifikuje do laseroterapii (choć tu na naszym forum było dziecko po laserze i mama mówiła że było ROP II).
W kazdym razie teraz trzeba co tydzień kontrolowac oczka małej bo ROP postepuje bardzo szybko. Spytaj lekarzy kiedy kolejna kontrola.
Agata i nie ma sie co łamac. To nie wyrok. Dobrze ze szybko wykryte. Na pewno beda obserwowac i w razie czego zadzialaja. Polecam klinike okulistyczna w Katowicach.tam jest super Pani doktir di ktorej jezdzimy na kontrole