emilja0308
Fanka BB :)
WitajWlaśnie wyszukalam w grudniowych mamach że i tam ok 17tc niektórym pojawiały się humory. Eh. Ja dziś mam dość! :-(
Wysłane z mojego PAP5451DUO przy użyciu Tapatalka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
WitajWlaśnie wyszukalam w grudniowych mamach że i tam ok 17tc niektórym pojawiały się humory. Eh. Ja dziś mam dość! :-(
to mój ginekolog mi tłumaczył, że jak 16 +1 itd. to już się liczy jako 17ty...A'gusia, witaj. Gwoli ścisłości to zaczynacie 16 tydzień. Wiem, że to nielogiczne, ale w ciąży liczy się tak, że zaczyna się tydzień jak się go skończy. Czyli jak skończysz 16 tygodni, to jesteś w 16 tygodniu. Potem 16 i 1 dzień,16 i 2, 16 i 3, i 4, i 5, i 6 - to wszystko się liczy jako 16 tydzień.Pogmatwane, co?
No mi też właśnie tak tłumaczona ze jak jest 16+1 to "mówi się" że 17tc bo 16 jest juz skończony. . To jak to wkoncu jest ?to mój ginekolog mi tłumaczył, że jak 16 +1 itd. to już się liczy jako 17ty...
no to dobrze Ci pokazuje ja mam 15+1 , a zaczęłam już 16 tydzieńHej dziewczyny! Mam aplikację, która mi podaje ze upłynął 16tydzien 1dzień a trwa 17tydzień.