Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mam po młodej maxi cosi cabriofix muszę sprawdzić jak jest z ta ważnością
A ja niedość, ze od 3:30 nie spałam to jak wstałam okazało się, ze nie mogę w ogóle ruszyć głowy w lewo i skręcić. Taki ból nie do wytrzymania. Byłam przerażona, nie mogłam jechać autem, normalnie jak paralityk. Nie wiem czy mnie gdzieś przewiało czy co, nie miało za bardzo kiedy i gdzie. Spałam chyba dobrze, pierwszy raz tak mam i jestem przerażona. Nie mogłam nawet centymetr przechylić głowę w stronę lewego barku lub skręcić. W prawo wszystko ok. Teraz ciut lepiej, fizjoterapeutę czy coś?! Miała tak któraś??
Nie to jest zalecana dawka bezpieczna, więcej może Ci tylko lekarz powiedzieć. Ja mam problem od wczoraj skacze mi powieka to jest nie dobór magnezu i teraz pytanie czy mam zjeść dodatkowo bo mam magnes w tych witaminach dla kobiet w ciąży, będę musiała dopytać w czwartek położnej. Strasznie to drażni...
Nie to jest zalecana dawka bezpieczna, więcej może Ci tylko lekarz powiedzieć. Ja mam problem od wczoraj skacze mi powieka to jest nie dobór magnezu i teraz pytanie czy mam zjeść dodatkowo bo mam magnes w tych witaminach dla kobiet w ciąży, będę musiała dopytać w czwartek położnej. Strasznie to drażni...