Mała.czarna
Fanka BB :)
no właśnie widzialam że już jest post na kwiecień hmmWidzialyscie kwietniowki są? Jakim cudem?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no właśnie widzialam że już jest post na kwiecień hmmWidzialyscie kwietniowki są? Jakim cudem?
Idę dziś kochana na 17:30 zobaczymy co mi powieIdź szybciutko do innego lekarza , bo to nie idzie w takim stresie żyć. Czekam na dobre wieści , ale tylko na dobre. [emoji255]
![]()
Czekamy na info i trzymam mocno kciuki za Ciebie!18:20 już mnie skręca z nerwów![]()
Daj znać koniecznie co powie. Ściskam mocno!Cholera, poszłam siku i zauważyłam na wkładce lekkie brazowe plamienie :/ nie dużo, ale strasznie się zaniepokoilam tym... :/ napisałam do ginekolog czy uda się zamiast jutrzejszej wizyty jakoś dzisiaj mnie wcisnąć, ale watpie. Mam nadzieje, ze nie będzie więcej tego plamienia. Po ostatnim poronieniu, gdzie miałam tego dużo strasznie się teraz boje. Ale lipa![]()
Kochana koniecznie daj znac, wystapilo jeszcze to plamienie ktore mialas wczoraj?? Jak minela noc?? PrzytulamIdę dziś kochana na 17:30 zobaczymy co mi powie
No oby były same dobre wieści. Powiem Ci sprawdziłam opinie tego lekarza na znany lekarz i ma opinie 2.0... Nie dziwię się@mala.czarna to idziemy podobnie![]()
W nocy spokojnie, dziś rano odrobina śluzu podbarwiona na lekki brązKochana koniecznie daj znac, wystapilo jeszcze to plamienie ktore mialas wczoraj?? Jak minela noc?? Przytulam
Anita1990 też czekamy na wieści..suwaczka nie widać.
Trzymamy mocno kciuki będzie okIdę dziś kochana na 17:30 zobaczymy co mi powie