Niedługo mama
Fanka BB :)
Mmmm takie pierogi z jagodamiDziś zrobiłam pierogi dla Nastki z jagodami i twarogiem, jutro będę robić dla niej pulpety jak rybkę po grecku żeby chociaż miała swoje dwa dania przez ten czas.![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mmmm takie pierogi z jagodamiDziś zrobiłam pierogi dla Nastki z jagodami i twarogiem, jutro będę robić dla niej pulpety jak rybkę po grecku żeby chociaż miała swoje dwa dania przez ten czas.![]()
Nalepie pierogów i wam przywiozęDziewczyny, ale Wam zazdroszczę tego gotowania.
To wszystko co opisujecie brzmi tak pysznie![]()
U nas w sklepie są same przyprawy Kotani to jutro wejdę i zobaczę czy jest do piernika.normalne naleśniki bez cukru, jajka. mąka, mleko, woda, 2 łyżki oleju(żeby smażyć potem bez)
no i 1 łyżeczka przyprawy piermikowej ale tutaj Uwaga bez cukru i mąki przestudiowałam już skład i najlepsza to Kotani o taka
i naleśniczki smaruje dżemem firmy Krokus truskawka z jabłkiem pycha (ja zawsze zamawiam przez neta więcej bo sami jemy)![]()
Miałam super przepisy z pomarańczami.. ale z racji ze po ostatniej konsumpcji wysypało ją na polikach, nie kombinuje z cytrusami.Mmmm takie pierogi z jagodamiJa nie robię dla małego żadnych dań bo to nie ma sensu u nas , na rybę najprawdopodobniej ma uczulenie nabiału nie może, jajka też są pod wielkim znakiem zapytania
a pierogi które mam są z kapustą i grzybami leśnymi ale już się nie bawiłam z pieczarkami, niech za rok próbuje
![]()
no to jest mega ważne ja wgl nie zwracałam na to uwagi jak k.... przyprawa do piernika a na pieszym miejscu cukier i to 70g w 100g PrymatU nas w sklepie są same przyprawy Kotani to jutro wejdę i zobaczę czy jest do piernika.
z cytrusami to też się boję zaczynać stwierdziłam, że póki co będzie jadł nasze krajowe owoce, na szczęście mam spory zapas słoiczków z własnymi owocamiMiałam super przepisy z pomarańczami.. ale z racji ze po ostatniej konsumpcji wysypało ją na polikach, nie kombinuje z cytrusami.
O shit.. I po cholere to.no to jest mega ważne ja wgl nie zwracałam na to uwagi jak k.... przyprawa do piernika a na pieszym miejscu cukier i to 70g w 100g Prymat
rozumiecie coś z tego bo ja nie![]()
A jak daje buziaka bo u nas otwiera szeroko usta i cmoka i każdy jest uślinionyNela wczoraj nauczyła się dawać mi buziakaUczyłam ją od tygodnia
![]()
U nas jest papą, brawo trochę nieporadne ale jest