Jaka cudowna sesjaNo to Nelka też życzy wszystkim uśmiechu na twarzy, spokojnych i wesołych Świąt w gronie rodzinnym i niech te Święta będą dla Was magiczne
Zobacz załącznik 1350159
Zobacz załącznik 1350164
Zobacz załącznik 1350167
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jaka cudowna sesjaNo to Nelka też życzy wszystkim uśmiechu na twarzy, spokojnych i wesołych Świąt w gronie rodzinnym i niech te Święta będą dla Was magiczne
Zobacz załącznik 1350159
Zobacz załącznik 1350164
Zobacz załącznik 1350167
Pati i Czajo Przecudne dziewczynkiWszystkim Dzieciaczkom i ich Rodzicom życzymy Zdrowych i Spokojnych Świąt Bożego Narodzenia....Aby te pierwsze wspólne Święta na zawsze zostały w Naszej pamięci jako te wyjątkowe...![]()
Przepiękną i ta krataWszystkim Dzieciaczkom i ich Rodzicom życzymy Zdrowych i Spokojnych Świąt Bożego Narodzenia....Aby te pierwsze wspólne Święta na zawsze zostały w Naszej pamięci jako te wyjątkowe...![]()
Ach no cudne dziękujęSpecjalnie dla Ciebie...ząbki a'la królik![]()
Ale reniferek ❤ Wesołych Świąt dla całej rodziny!My również życzymy wesołych i spokojnych Świątdużo odpoczynku i spokoju i żeby wszystko co zjemy poszło w cycki
![]()
Iga a skąd Ty masz tyle zębów i gdzie są moje?Specjalnie dla Ciebie...ząbki a'la królik![]()
Haha to na pewno tak byłoBo to było tak...Iga uśmiechnij się...no to masz matka uśmiech![]()
O jaka cudowna sesjaWszystkim Dzieciaczkom i ich Rodzicom życzymy Zdrowych i Spokojnych Świąt Bożego Narodzenia....Aby te pierwsze wspólne Święta na zawsze zostały w Naszej pamięci jako te wyjątkowe...![]()
Ale z niego przystojniachaIga a skąd Ty masz tyle zębów i gdzie są moje?
Ps. Fryzjerem był tatuś![]()
my wigilię robimy u siebie, rodzice i teściowa przyjechali w sobotę, także mam gości cały tydzień. mamy zrobiły dziś pierogi i uszka, ja po pracy upiekłam dwa ciasta (drugie się jeszcze piecze) i farsz na gołąbki; reszta jutro, ale tak bez rozmachu- śledzie już wcześniej przygotowane, więc tylko barszcz i usmażenie ryby zostaje. strasznie nie lubię jak jest dużo jedzenia, trzeba wszystko na siłę jeść, żeby nie wyrzucać, a u nas nie wyrzuca się i tego też uczymy dzieciMy też wigilia u szwagierki, ale robimy składkową, bo 30 osób to za dużo. Na mnie spadły ruskie dla dzieci, barszcz, uszka, ryba po grecku i ciasto jedno. Ale do domu robię jeszcze sałatkę śledziową, warzywną, piekę dwa mięsa. Także jest co robić, a mam tylko uszka i pierogi.