Pollyanna1
Fanka BB :)
Nie wiem w sumie nie mam porownania ma 78cmWysoka dziewczyna![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie wiem w sumie nie mam porownania ma 78cmWysoka dziewczyna![]()
Odrą, swinka, różyczka mieliśmy w rączkę i nogę. Na ospę kazali mi poczekać tak ze trzy miesiące. Ja plastrów nie używamJa zawsze naklejam na udo bo tylko tam szczepią. Przed tą ospa, świnką muszę jednak zadzwonić i się upewnić czy jednak nie w rączkę.
Wszystkiego najlepszego dla JaśkaA to mój mały kartofelek rok temu :
Zobacz załącznik 1382862
I obecnie:
Zobacz załącznik 1382863
Zobacz załącznik 1382864
Mam wrażenie, że ten rok minął mi nadzwyczaj szybko...![]()
Wszystkiego najlepszego dla NelciSpóźnione wszystkiego najlepszego dla Jasia, niech rosnie zdrowoWczoraj nie było mnie na forum, a do późna przystrajałam salon, by na rano Nelcia miała dzisiaj ładnie
Bo dzisiaj obchodzimy urodzinki we trójkę, aktualnie jesteśmy z Nelką w bawilandii
Zobacz załącznik 1383159
DziękujemyWszystkiego najlepszego dla Jaśka❤
niech żyje zawsze na 100%, pomimo udręki rodziców
![]()
Idź wyszoruj fugi pod prysznicem to Ci wszystko szybko przejdzieDziewczyny, to przestaje być zabawne. Wczoraj mówiłam, że mam z głowy obowiązki małżeńskie, bo mąż raczył się z moim tatą bimberkiem, ale od tego całego analizowania i opowiadania trochę nabrałam ochoty, a dziś wpadł mój chrzestny z innym bimberkiem i siedzą z moim i degustująmam energię, która ujścia nie znajduje
![]()
Doooobre z tymi fugamiIdź wyszoruj fugi pod prysznicem to Ci wszystko szybko przejdziea energię spożytkujesz
![]()