reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2022

ja podobnie mam swoje maliny i jeżyny, borówki amerykańskie, porzeczki, agrest, wiśnie i jabłka
ja głównie robię soki, a sporo owoców mrożę i potem w zimie robię codziennie na bieżąco świeże kompoty
u nas czarny bez rośnie normalnie na łąkach, jak masz okazję to na spacerku looknij u siebie czy nie macie tam tych drzewek
No właśnie u nas coraz mniej pól jest, sporo przeszło na działki budowlane

reklama
Dzisiaj przychodzą mi reklamy z ubrankami dla niemowlaków na h&m 😍😍😍😍 Dziewczyny czy wy też tak macie że już byście kupywały? 😂🤣 coraz bardziej ciągnie mnie do tych ubranek
Nie, ja czekam do końca drugiego trymestru - tak na wszelki wypadek i dlatego, ze szukamy właśnie mieszkania - jak uda się wreszcie kupić coś większego (teraz 29m2, żadne ubranko się nie zmieści 😅), to zacznę zbierać rzeczy ;). Ale raczej będę kupować/zbierać po rodzinie i znajomych używane - staram się być eko, a z takich malutkich ubranek dzieci zaraz wyrosną.

Nie, ja czekam do końca drugiego trymestru - tak na wszelki wypadek i dlatego, ze szukamy właśnie mieszkania - jak uda się wreszcie kupić coś większego (teraz 29m2, żadne ubranko się nie zmieści 😅), to zacznę zbierać rzeczy ;). Ale raczej będę kupować/zbierać po rodzinie i znajomych używane - staram się być eko, a z takich malutkich ubranek dzieci zaraz wyrosną.
Ja też poczekam do końca drugiego trymestru, na razie boje się jeszcze kupywać chyba ze dowiem się co tam siedzi w końcu 😅🤣 ale niestety będę musiała inwestować bo nie mam od kogo wziasc ubranek po kimś 😀 bo u mnie w rodzinie już duże dzieci

Dzisiaj przychodzą mi reklamy z ubrankami dla niemowlaków na h&m 😍😍😍😍 Dziewczyny czy wy też tak macie że już byście kupywały? 😂🤣 coraz bardziej ciągnie mnie do tych ubranek. Nie wiem ile wytrzymam 😅
Mi już 3 znajome zadeklarowały się oddać ciuszki po zeszłorocznych bobasach, ale reklamy kuszą na każdym kroku 😉 Na razie tylko oglądam, chociaż czasem aż ciężko się powstrzymać, żeby czegoś nie kupić. Ja też muszę się ograniczać z zakupami, bo na razie mieszkamy w małym mieszkanku, ale pewnie pod koniec 2 trymestru zacznę kupować.

Dzisiaj przychodzą mi reklamy z ubrankami dla niemowlaków na h&m 😍😍😍😍 Dziewczyny czy wy też tak macie że już byście kupywały? 😂🤣 coraz bardziej ciągnie mnie do tych ubranek. Nie wiem ile wytrzymam 😅
Ja już kupuje jak mi się coś spodoba i jest uniwersalne bo później będę żałować, że nie wzięłam 😆

Czekam tylko do prenatalnych i zaczynam kupować :) będę robiła tak jak z Nikodemem, 56 cm kupię mało tylko na pierwszy tydzień, potem 62 cm normalnie, i jak coś mi wpadnie w oko to będę na bieżąco kupowała większe :)

reklama
Ja po prenatalnych i kurde płci nie znam 🤭😅🤣 a już bym chciała wiedzieć
Aha i jeszcze jedno, ubranka, pościel, pieluchy tetrowe, flanelowe trzeba wyprać i wyprasować, także ja nie zamierzam z wielkim brzuchem stać przy desce do prasowania ze stertą tych rzeczy :) proszek też oczywiście typu Lovella ...
Kupuj na razie uniseksy :)

Do góry