agabaj92
Fanka BB :)
Apap i dużo płynówDziewczyny jak radzicie sobie z bólami głowy? Od paru dni było zimno i pochmurnie a dzisiaj tak słońce swieci od rana, pewnie zmiana ciśnienia i jestem nie do życia bo jedna strona głowy mnie boli
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Apap i dużo płynówDziewczyny jak radzicie sobie z bólami głowy? Od paru dni było zimno i pochmurnie a dzisiaj tak słońce swieci od rana, pewnie zmiana ciśnienia i jestem nie do życia bo jedna strona głowy mnie boli
Dzięki za uspokojenienie bój się naprawdę. Ja akurat mialam zdiagnozowany problem wcześniej z tarczyca i 6 lat temu moje naty TPO wynosiło więcej niż 1000 - nie wiem dokładnie ile bo zabrakło skali w laboratoriumrok temu urodziłam zdrowego synka a w tym roku rowno roku po porodzie moje antyTPO wynosiło 397 i endokrynolog wiedząc że staram się o kolejne dziecko mówił żeby się nie stresować
![]()
ja sobie absolutnie nie radzę. Straszna migrena już trzeci dzień, a dziś to już apogeum wszystkiego do tego 14- miesięczny krzykacz w domu wcale nie pomagaDziewczyny jak radzicie sobie z bólami głowy? Od paru dni było zimno i pochmurnie a dzisiaj tak słońce swieci od rana, pewnie zmiana ciśnienia i jestem nie do życia bo jedna strona głowy mnie boli
nie będzie miałoDzięki za uspokojenieja właśnie jestem po wizycie u endokrynologa i zdiagnozował u mnie niedoczynność tarczycy. Mam przepisany euthyrox 25. Mówiła, że prawdopodobnie (tak widać po usg tarczycy) chorowałam przed ciąża ale nie leczylam bo zawsze TSH miałam w normie. Teraz wiem że moje TSH teraz jest trochę za wysokie bo w ciąży musi być niższe ale bez ciąży jest w normie. Nadal się trochę martwię czy bedzie to miało duży wpływ na zdrowie dzidzi.
Dzisiaj moja ginekolog na badaniach prenatalnych powiedziala mi ze 12+6 to idealny czas na prenatalne bo pozniej czym ciaza starsza to jest gorzej okreslic jakis parametr przeplywu jakiegos tam serduszka ale dokladnie nie pamietam. A jak za mala ciaza to moze byc dopochwowo bo moze nie udac sie uchwycic wszystkich parametrow.Ja dziewczyny umówiłam się dziś na prenatalne, mam 13.09.
Będzie to 11+4... nie za wczesnie minustalili
Co sądzicie
Jezu no masakra, dzień wyjęty dosłownie z życia. Normalnie człowiek by wziął mocną tabletkę i by przeszło a tak to męczarnia totalnaja sobie absolutnie nie radzę. Straszna migrena już trzeci dzień, a dziś to już apogeum wszystkiego do tego 14- miesięczny krzykacz w domu wcale nie pomaga![]()
Nigdy Apap na mnie nie działał, chociaż już w ostateczności na pewno bym wzięła, ale trochę się boje bo biorę leki na rozrzedzenie krwi. Muszę następnym razem zapytać lekarza ale jakoś się przemęczyłam dzisiajApap i dużo płynów