reklama

Marcowe mamy 2023

Ja z dolegliwosci mam zgagę i czuje ciągnięcie brzucha, trochę jak po treningu. Z aplikacji mam Flo ale pamiętam że Ciąża plus była fajna. Na wizytę pójdę końcem miesiąca. Póki co mam zastrzyki i luteine. Zobaczę w poniedzialek ile będzie wynosić poziom progesteronu z dziś.

reklama
A tak z innej beczki 🙃 ściągaliście może jakieś aplikacje ciążowe? Coś polecacie? Ja z moim lubym ściągnęliśmy Ciążę+ i całkiem to śmieszna apka, ale jakas taka chaotyczna w obsłudze 😜 jeszcze się gubię co i jak 🙃
Ja mam oprócz ciąży + jeszcze preglife. Nie ma może codziennych wiadomości, ale jest fajny kalendarz (mogłam sobie sprawdzic w jakim będę tygodniu w planowanym terminie wizyty itd.) i sporo opcji przydatnych też po porodzie.

@vvDomivv a moge zapytać co bylo powodem, ze podchodziliście do in vitro? To było pierwsze podejście, dobrze pamietam?
U nas pierwsze, a przyczyna nieznana. Teoretycznie obydwoje zdrowi
u nas też nieplodnosc idiopatyczna. 2,5 roku starań stymulowanych (ja mam PCOS i brak owulacji), 3x IUI i w końcu podjęliśmy decyzję o on vitro. Problem chyba jest z moimi gametami bo partner nasienie ma prima sort (Morfologia ciut leży u niego, ale ponoć przy reszcie idealnych parametrów, Morfologia nie jest kluczowa). Jeśli by to podejście się nie udało, to wtedy pewnie zrobimy więcej badan- rozszerzone nasienie + kariotypy.

Mam wynik bety... 29.06 7:30- 151.00; 02.07 10:40 389.00 ... pokazuje mi ze wynik w normie 🙈 co to za stres. Już ogłosiłam mojemu że no f*** way zebym robiła kolejna bo zejdę na zawał!. Czekam teraz co odpisze lekarka bo kazała dać znać co z wynikiem i powie wtedy kiedy się widzimy. Ale wstępnie mówiła że za 2 tyg. Czas odetchnąć i założyć że jest wszystko ok 😅 jeszcze gdyby ta hiperstymulacja odpuściła to byłoby cudnie 🙃
Gratulacje 😘

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry