Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wiek?Tez jest ryzyko bo Wiek. Staram się myśleć pozytywnie, ale się boje po prostu.
Tak ja 91. ja nie miałam na myśli Ciebie czy innej dziewczyny po 30 czy koło 30. Tylko swoją sytuacje. Bo Ty masz już dzieci, wiec to jest coś innego. Ja miałabym jedno. Ale chore. A teraz- może to tez być chore.Wiek?Ja jestem od Ciebie dwa lata starsza
i nie myślę że to jest jakoś za późno na ciążę
czy Ty 91? Ja 90
![]()
Ja mam oprócz ciąży + jeszcze preglife. Nie ma może codziennych wiadomości, ale jest fajny kalendarz (mogłam sobie sprawdzic w jakim będę tygodniu w planowanym terminie wizyty itd.) i sporo opcji przydatnych też po porodzie.A tak z innej beczkiściągaliście może jakieś aplikacje ciążowe? Coś polecacie? Ja z moim lubym ściągnęliśmy Ciążę+ i całkiem to śmieszna apka, ale jakas taka chaotyczna w obsłudze
jeszcze się gubię co i jak
![]()
u nas też nieplodnosc idiopatyczna. 2,5 roku starań stymulowanych (ja mam PCOS i brak owulacji), 3x IUI i w końcu podjęliśmy decyzję o on vitro. Problem chyba jest z moimi gametami bo partner nasienie ma prima sort (Morfologia ciut leży u niego, ale ponoć przy reszcie idealnych parametrów, Morfologia nie jest kluczowa). Jeśli by to podejście się nie udało, to wtedy pewnie zrobimy więcej badan- rozszerzone nasienie + kariotypy.@vvDomivv a moge zapytać co bylo powodem, ze podchodziliście do in vitro? To było pierwsze podejście, dobrze pamietam?
U nas pierwsze, a przyczyna nieznana. Teoretycznie obydwoje zdrowi
o supcio! Tez sprawdzęJa mam oprócz ciąży + jeszcze preglife. Nie ma może codziennych wiadomości, ale jest fajny kalendarz (mogłam sobie sprawdzic w jakim będę tygodniu w planowanym terminie wizyty itd.) i sporo opcji przydatnych też po porodzie.
GratulacjeMam wynik bety... 29.06 7:30- 151.00; 02.07 10:40 389.00 ... pokazuje mi ze wynik w normieco to za stres. Już ogłosiłam mojemu że no f*** way zebym robiła kolejna bo zejdę na zawał!. Czekam teraz co odpisze lekarka bo kazała dać znać co z wynikiem i powie wtedy kiedy się widzimy. Ale wstępnie mówiła że za 2 tyg. Czas odetchnąć i założyć że jest wszystko ok
jeszcze gdyby ta hiperstymulacja odpuściła to byłoby cudnie
![]()
Ja tez 90Wiek?Ja jestem od Ciebie dwa lata starsza
i nie myślę że to jest jakoś za późno na ciążę
czy Ty 91? Ja 90
![]()
Mi ciagle mówią, ze jestem już za stara. Ze trzeba było myśleć wcześniej. Ze pewnie przez ten wiek tamto dziecko było chore.Ja tez 90![]()
Ale zdajesz sobie sprawę, że w dzisiejszych czasach to mało kto rodzi przed 30? A Ty miałaś ile? 29? I za stara? To w jakim wieku twoje znajome rodzą?Mi ciagle mówią, ze jestem już za stara. Ze trzeba było myśleć wcześniej. Ze pewnie przez ten wiek tamto dziecko było chore.![]()