Natalia1991991
Fanka BB :)
Dużo się zmieniło i w Polsce raczej ciężko legalnie ciąże przerwać.ciążę zawsze można przerwać. Jest wiele możliwości i wszystkie są legalne. Polecam poczytać np. Aborcja bez granic.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dużo się zmieniło i w Polsce raczej ciężko legalnie ciąże przerwać.ciążę zawsze można przerwać. Jest wiele możliwości i wszystkie są legalne. Polecam poczytać np. Aborcja bez granic.
aborcji można dokonać w wielu przypadkach w domu, lub w szpitalach za granicą. Są fundacje, które w tym pomagają. Nie mówiłam o polskich szpitalach. np. Aborcyjny Dream TeamW marcu się dowiedziałam że serduszko przestało bić mojemu dziecku w 13 tyg, wyobraź sobie ze nie każdy szpital może usunąć martwa ciążę! A co dopiero żywą. Tylko szpitale państwowe mogą robić takie zabiegi i to chyba nie każdy. Jako że rodzilam dwa razy w prywatnym to też tam chciałam by mi usunęli martwa ciążę ale nie mogli![]()
nope
oczywiście. Nie ma co gadać o czarnych scenariuszach. U nas wszystko będzie na pewno dobrze !To najbardziej czarny scenariusz. Ale może kto wie, może za 4 razem u mnie będzie wszystko ok![]()
To jaki rocznik?
82To jaki rocznik?![]()
Ja ze stycznia 83
ja piję, nie mogę bez niej żyć, ale 1-2. Dziś młody wstał o 6A ja mam takie pytanko,pijecie kawę ? Ja raz dziennie czasami dwa ale po łyżeczce ,słabszą .
Ooo. Mój dziś podobnie... 5:35...ja piję, nie mogę bez niej żyć, ale 1-2. Dziś młody wstał o 6![]()