Helena!
Moderator
mi pomaga kiwi, najlepiej twarde i kwaśne.A może jest jakiś składnik który Cię rozluźnia w tym leku?
Ja znowu w drugą stronę,od porodu z córką mam zaparcia ,nie pomaga mi nic.jedynie krople ,ale one przeczyszczające ....
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mi pomaga kiwi, najlepiej twarde i kwaśne.A może jest jakiś składnik który Cię rozluźnia w tym leku?
Ja znowu w drugą stronę,od porodu z córką mam zaparcia ,nie pomaga mi nic.jedynie krople ,ale one przeczyszczające ....
bo to zależy od punktu i miasta.Ok beta zrobiona,około 18wynik.
U mnie jakoś tanio bo z morfologią zapłaciłam 44zł
Trzymam kciuki.Trzymam kciuki![]()
Ja dziś tez czekam na wynik bety
standardowo to raczej się nie bada progesteronu. Chyba, że miałaś kiedyś jakieś problemy albo masz wskazania.Dziewczyny a czy trzeba zbadać progesteron? Zastanawiam się nad tym, bo mam biegunkę (biorę metforminę od kilku miesięcy i w sumie od tego czasu mam z tym problem) i wyczytałam, że może być progesteron za niski... Stresuję się trochę.
A betę badacie jeszcze raz? Czy tylko po 48h?
U mnie w Lublinie w Diagnostyce płaciłam dziś 33 zlbo to zależy od punktu i miasta.
Ja też z Lubelskiego więc podobnieU mnie w Lublinie w Diagnostyce płaciłam dziś 33 zl
Ja od stycznia jak zaczęłam brać to tak do tej pory mnie trzyma. A wczoraj na dodatek wyszłam na 10 min na zewnątrz i nie wiem czy nie od upału, ale zrobiło mi się słabo, oblały mnie zimne poty i strasznie bylo mi niedobrze. Mdliło mnie z pół godziny i skończyło się biegunką.Metformina niestety to wręcz gwarancja problemów żołądkowychtakie skutek uboczny. Z czasem mija.
Ja przed poradni ciąża zaczęłam brac metformine i brałam do samego porodu praktycznie. Tydzień przed cc odstawiałam
No to niezła różnica.U mnie w Lublinie w Diagnostyce płaciłam dziś 33 zl
Rany. WspółczujeJa od stycznia jak zaczęłam brać to tak do tej pory mnie trzyma. A wczoraj na dodatek wyszłam na 10 min na zewnątrz i nie wiem czy nie od upału, ale zrobiło mi się słabo, oblały mnie zimne poty i strasznie bylo mi niedobrze. Mdliło mnie z pół godziny i skończyło się biegunką.![]()