palmtree
Fanka BB :)
U mnie w pierwszej ciąży było jeszcze za wcześnie, byłam w 6+1, za niecałe 2 tygodnie już było.Dziewczyny zapisałam się na wizytę na 6lipca. Będzie to 5+5 . Jest już szansa usłyszeć serduszko ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie w pierwszej ciąży było jeszcze za wcześnie, byłam w 6+1, za niecałe 2 tygodnie już było.Dziewczyny zapisałam się na wizytę na 6lipca. Będzie to 5+5 . Jest już szansa usłyszeć serduszko ?
Ja na razie mam wizytę dopiero 28 lipca. Próbuję ciągle coś wcześniej złapać do mojego lekarza, ale bardzo mało do niego jest terminów.Dziewczyny zapisałam się na wizytę na 6lipca. Będzie to 5+5 . Jest już szansa usłyszeć serduszko ?
U mnie w 5+4 jeszcE nie było, ale to nie ma reguły. Ważne żebyś się nie denerwowała jak nie będzie jeszczeDziewczyny zapisałam się na wizytę na 6lipca. Będzie to 5+5 . Jest już szansa usłyszeć serduszko ?
ja dopiero na 25.07. 5+5 może być za wcześnie.Dziewczyny zapisałam się na wizytę na 6lipca. Będzie to 5+5 . Jest już szansa usłyszeć serduszko ?
28 termin jest Ok, powinno już wszystko być widać i kartę ciąży Ci założą. Nie ma się co spieszyć. Ja 25.07, będzie Ok.8tydzień.Ja na razie mam wizytę dopiero 28 lipca. Próbuję ciągle coś wcześniej złapać do mojego lekarza, ale bardzo mało do niego jest terminów.![]()
Raz poroniłam,w kolejnej ciąży byłam na luteinie. Więc chyba wolę pójść wcześniej.28 termin jest Ok, powinno już wszystko być widać i kartę ciąży Ci założą. Nie ma się co spieszyć. Ja 25.07, będzie Ok.8tydzień.
Aaa okRobiłam betę rano a wynik około 18 ma być
pewnie, jeśli tak czujesz i masz wskazania.Raz poroniłam,w kolejnej ciąży byłam na luteinie. Więc chyba wolę pójść wcześniej.