Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
GratulujeCzesc.Może nie ma najpiękniejszej bety, ale przyrost pozwala mi delikatnie marzyć
dwie kreski zobaczyłam właśnie dziś. Trzymam za was kciuki, a wy trzymajcie za mnie
aplikacja wylicza mi 10 marca.
Ja się uspokoję w czwartek (oby!)Od 10 do 12 bo u mnie cykle nie są regularne... Więc to tylko moje wnioski. Martwiłam się wczoraj że beta tylko 7, ale przyrost w jedną dobę do 20 dał mi na nowo nadzieję
DziękujęGratuluje![]()
Hmmm.U mnie tak.
Ja nie wik skąd te testy miały kreski. W rym clearblue
Jak to w jedna dobę to naprawdę ładnie rośnieOd 10 do 12 bo u mnie cykle nie są regularne... Więc to tylko moje wnioski. Martwiłam się wczoraj że beta tylko 7, ale przyrost w jedną dobę do 20 dał mi na nowo nadzieję
GratulacjeWitam się i jadzisiaj dwa dni po terminie miesiączki, dwa testy pozytywne, beta 486 i prog 30. Termin wg OM 5.03.
Ginekologa mam w przyszły piątek, może trochę za wcześnie ale umówiony dwa miesiące temu z innego powodu wiec nie zmieniam może uda się coś zobaczyć
W czw powtórzę betę, jestem w takim szoku, że wszystkiego nagle zapomniałam i nie wiem czy wyniki dobre chyba za dużo emocji jak na jeden dzień
Mam 32 lata, starałam się od 2016 z przerwa i teraz od sierpni ub. roku- mam hashimoto i endometriozę niewielka, zaszłam w drugim cyklu po laparoskopii i w pierwszym po leczeniu bakterii bo się jeszcze wykluła, w sumie byłam na dwóch wizytach w klinice, to moje pierwsze pozytywne testy od 6 lat i pierwsza beta powyżej 2![]()