Zagubiona-we-mgle
Fanka BB :)
Pracę lubię swoją. Pracuję w biurze rachunkowym. Ja nigdy nie chciałam mieć dzieci i to się nie zmieni.
Dla mnie ważniejsza- z dzieckiem będę uziemiona.
Dla mnie ważniejsza- z dzieckiem będę uziemiona.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O Boże to ja mam dziś to samo. Od południa co chwilę chce mi sie wyć i nie wiem dlaczego.... Też myślę że chormony dają się już we znakiJa nie, ale mam ochotę betę zrobić nie wiem po co
Dziś mam dzień placzu, hormony ostro działają, plakac mi się chce na każdym kroku, teraz zobaczyłam na apce że mąż odebrał syna że zlobka i znowu plakac mi się chce![]()
Tez mam na 13 marcaNa kiedy masz termin ? Mi wychodzi 13 marzec![]()
stęskniłam się za wami pozdrów dziewczyny na szczęście pozbierałam się bo zaliczyłam potężny dołekGratulacje!![]()
ja już mam kartę ciąży od poniedziałku dziś 6 tyg 4 dzień też zlecił mi sporo badańByłam u ginekologa. Dostałam już cała listę badań do zrobienia do 10 tygodnia i teraz rozkminiam jak najwięcej wyciągnąć na medicover. Powiedzcie mi - czy któraś z Was już miała wizytę i lekarz już zakładał kartę ciąży? Ja dziś 5+3 i nie chciał mi założyć. Do medi idę w 7+2 i liczę, że babeczka mi założy. Jak mam te kartę to mogę u nich zrobić 3/4 tych badań zleconych prywatnie, bez żadnego skierowania, tylko po okazaniu karty.![]()
Spoko laska ja też Cię tu stalkujestęskniłam się za wami pozdrów dziewczyny na szczęście pozbierałam się bo zaliczyłam potężny dołek
10 marcaNa kiedy masz termin ? Mi wychodzi 13 marzec![]()