reklama

Marcowe mamy 2025

reklama
Ja wróciłam z pracy, tak jak wczoraj miałam zjazd emocjonalny tak dziś wyciszenie i energia 🤔 dziwny jest ten stan 😅
Umówiłam wizytę dodatkowo na nfz I 30 sierpnia mam, dluuugo nie wiem czy nie za długo na pierwsze badania kurde, ale nie ma i co zrobią....będę dzwonić do innych jeszcze żeby chociaż na tą pierwszą bo skierowanie na badania iść.

Ja wróciłam z pracy, tak jak wczoraj miałam zjazd emocjonalny tak dziś wyciszenie i energia 🤔 dziwny jest ten stan 😅
Umówiłam wizytę dodatkowo na nfz I 30 sierpnia mam, dluuugo nie wiem czy nie za długo na pierwsze badania kurde, ale nie ma i co zrobią....będę dzwonić do innych jeszcze żeby chociaż na tą pierwszą bo skierowanie na badania iść.
Długie są te terminy na NFZ, nie? Znajoma miała pierwszy termin już na drugi trymestr, to ja nawet nie próbuję. Po części dlatego, że nie wytrzymię :P

Długie są te terminy na NFZ, nie? Znajoma miała pierwszy termin już na drugi trymestr, to ja nawet nie próbuję. Po części dlatego, że nie wytrzymię :p
Tak, daj spokój...ja do swojego prywatnie idę w lipcu bo to ordynator i będzie prowadził moja trzecia ciążę i zapewne robił moje trzecie cc 🤐🤐 ale na nfz bym chętnie zgarnęła te skierowania na badania 🤨

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry