Aczkolwiek@to_na_pralkę
Fanka BB :)
Nie kupuje tych najtańszych, wiec nie pamietam, 8zl czy jakoś za 2. Ja kupuje te różowe po 14zl za 2tak z ciekawości po ile mają najtańsze testy w action?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie kupuje tych najtańszych, wiec nie pamietam, 8zl czy jakoś za 2. Ja kupuje te różowe po 14zl za 2tak z ciekawości po ile mają najtańsze testy w action?
Można, ale trzeba zwrócić uwagę na skład takiej odżywki. Najlepsze bylyby bez dodatku cukru i bez gainera. No i jakiejś lepszej jakości bez różnych dodatkow wzmacniajacych. Tylko pytanie czy ćwiczysz i potrzebujesz więcej białkaKtoś, coś?
Wybacz, że dopiero teraz odpisuję, ale zapieprz w robocie miałam (wszyscy się wściekli przy piątku) i dopiero forum włączyłam.Wracając jeszcze do moich smutnych rozkmin (wiem, że przy piątku nie powinnam), ale jako, że nie czytam internetów to pytam Was- czy letrozol wyczerpuje rezerwę bardziej niż „naturalne” owulacje?
@Avy Ty bierzesz, wiesz może (chociaż wiem, że akurat z rezerwą nie masz problemu)?
Można, ale trzeba zwrócić uwagę na skład takiej odżywki. Najlepsze bylyby bez dodatku cukru i bez gainera. No i jakiejś lepszej jakości bez różnych dodatkow wzmacniajacych. Tylko pytanie czy ćwiczysz i potrzebujesz więcej białkaKtoś, coś?
Właśnie codziennie robię po ok 30-45 min trening wzmacniajacy. W posilkach z diety tego bialka malutko....Można, ale trzeba zwrócić uwagę na skład takiej odżywki. Najlepsze bylyby bez dodatku cukru i bez gainera. No i jakiejś lepszej jakości bez różnych dodatkow wzmacniajacych. Tylko pytanie czy ćwiczysz i potrzebujesz więcej białka![]()