Nasturtium
Fanka BB :)
A endometrioza w miarę opanowana póki co?Taak ! Dokładnie. Żeby nie czekać tyle.
Teraz jest 12cs .doszedł mi jeszcze stan zapalny tarczycy takie początki Hashimoto.
W kwietniu sie dowiem czy coś jeszcze
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A endometrioza w miarę opanowana póki co?Taak ! Dokładnie. Żeby nie czekać tyle.
Teraz jest 12cs .doszedł mi jeszcze stan zapalny tarczycy takie początki Hashimoto.
W kwietniu sie dowiem czy coś jeszcze
Dlatego sobie ostatnio myslalam, ze byłoby fajnie, gdyby można było pobrać od siebie komórkę i dać do zbadania- tak jak badają przed in vitroale właśnie ja też tak sobie myślałam. Skoro mam swoje owulki, ładne, co miesiąc, to po co tam mechrać... co rpawda nie wiem, może to komórka jajowa jest miernej jakości... Tak dużo pytań, tak mało odpowiedzi![]()
W grudniu byłam u spec. Powiedział ze mamy się starać dalej. Dal mi dwa rozwiązania albo laparo ( która nje daje 100%pewnosci ze choroba nie wróci i ze po tym zajdę w ciąże albo metody rozrodu wspomaganego i te dwie metody będą zależy od mojego AMH i od nasienia )A endometrioza w miarę opanowana póki co?
Okazyjnie tak, ale w moim przypadku to 2-3 razy w rokuPrawda, czytałam o tym, ewentualnie duuużo się przy % nawadniać.
Ogólnie przy lekach lepiej unikać %.
Właśnie, dziewczyny, które biorą metę - pijecie alko?
Po prostu, rutynowo pewnie podchodzą do tego i tak sobie powiedział, może pod kątem karty ciąży, ktorą też zaklada się już w okreslonym czasie?Ale po co ta wzmianka że "wszystko się moze zdarzyć"?
No chyba, że to są fani Lipnickiej i akurat im się zaśpiewało
Ja cienie mam od 5 d po, więc nie doradzę, siknij po 3h raz jeszcze i cyknij do 5 min zdjecie, to mi wygląda na szare korytko na kreskę wlasciwą.Po godzinie zerknęłam ponownie na ten test i tylko się wkurzyłam.Czy komuś jeszcze po dłuższym czasie pojawiał się taki cień? W sumie nawet nie cień, a jakby ta kreska prześwitywała.
Testy One Step
Odkąd mam ekspress tylko z mleczkiem, ale po niej tez jestem ospala i ociężała...pierwszy łyk był dość smutny. Ale teraz coraz lepiejja kiedyś już próbowałam się przerzucić na czarną, więc nawet mi pasuje, ale zawsze wracałam do mleczka
![]()
Wyprobowałam wszystkie są okropnenie próbowałam mlek roślinnych, więc nie wiem. Jedynie owsiane @Nasturtium i nope nope![]()
Za słodkie dla mnie.Można się było tego spodziewać .....
A tak na poważnie spróbuj mleka bez laktozy.
Polędwiczki w sosie z pieczarkami i cebulką z frytamiTo co dzisiaj na obiad macie?
Tak, mam co robić w pracy, ale mi się nie chce.
Ru....ć staregoPotrzebuję mądrej porady od mądrych głów. Nie ograniczają was pieniądze. Oficjalnie się nie staracie bo nie chcecie dziecka z końca roku.
Nie wiem po co, ale zrobiłam se owulaka i jest ciemniejszy niż wczoraj, pełno śluzu płodnego, wtorek-środa-czwartek mega bladło mnie podbrzusze. Dziś mam 20dc. Poprzedni cykl trwał 52 dni. Stary był wyłączony więc ostatni seks w zeszłą sobotę.
I teraz sama nie wiem - po prostu się bzykać bez spiny bo może skoro już wczoraj był mocny to i tak dziś nie ma już szans. Czy iść jutro na USG żeby wiedzieć co, kiedy jak? xD
Biorę pod 200zł od każdej i słucham Państwa
![]()
Tak, w normie.A insulinę na czczo miałaś w porządku?
Chyba też muszę się pokusić w końcu o krzywą…
tak z ciekawości po ile mają najtańsze testy w action?w, ze sobie skoczyłam do Action po 4
Nie przekonuj, nie bardzo jest sens. Najpierw zadbaj o to, żeby u ciebie było wszystko ok, a nawet jak po covidzie się pogorszyły u twojego starego to trudno, za 3 miechy będą noweO nie, jak mam go do tego znowu przekonywać …![]()
Jak nie chcesz z końca roku ale naprawdę nie chcesz to pauzujesz, a jak tylko mówisz, że nie chcesz a w głowie chcesz - to jedziesz na całegoy od mądrych głów. Nie ograniczają was pieniądze. Oficjalnie się nie staracie bo nie chcecie dziecka z końca roku.
Nie wiem po co, ale zrobiłam se owulaka i jest ciemniejszy niż wczoraj, pełno śluzu płodnego, wtorek-środa-czwartek mega bladło mnie podbrzusze. Dziś mam 20dc. Poprzedni cykl trwał 52 dni. Stary był wyłączony więc ostatni seks w zeszłą sobotę.
I teraz sama nie wiem - po prostu się bzykać bez spiny bo może skoro już wczoraj był mocny to i tak dziś nie ma już szans. Czy iść jutro na USG żeby wiedzieć co, kiedy jak? xD
Po co się stresować? z rana zrób sikańca i będziesz widzieć czy biel wizira czy cienie warte bety.Jutro idę na betę żeby wiedzieć czy na wieczor mogę sobie drinka walnąc
Niby wiem jaki będzie wynik , ale stresuje się jak nie wiemgłupia głowa
Wy tutaj o kinder country i takich tam az przez Was musiałam sięgnąć do magicznej szafki
A powiem Wam ciekawostkę że 8km od mojego domu jest fabryka Ferrero. A z okna widzę drogę prowadzącą na autostradę. Więc często jeżdżą ciężarówki np. Z naklejkami nutelli. Co ciekawsze pracownicy mogą jeść w fabryce do woli A jak coś wyjdzie nie tak jak.powinno to mogą zabrać do domu. Niestety ani ja ani mąz tam nie pracujemy ale czasem od kogoa dostajemy np nutelle która jest płynna bo dali czegoś za mało, za dużo.lub czegoś zapomnieli
Ktoś, coś?A jak z tymi białkami jest w kontekście IO wie ktoś? Można czy lepiej odpuścić?
Warto zadbać o jakość komórek jajowych podchodząc do ivf.ja na diecie odpowiedniej dla osób z IO jestem już jakieś 2 lata. Natomiast jestem też gotowa wdrożyć farmakologię gdyby rzeczywiście była stwierdzona taka potrzeba (stąd chciałam zrobić tę krzywą bo insulinę na czczo mam ok) i gdyby był cień szansy, że się dzięki temu udaaczkolwiek myślę też coraz częściej o IVF i nie wiem jak to się ma w tym kontekście
![]()
Wydaje mi się, ze odżywka białkowa bez cukru na wodzie będzie ok, ale bezpośrednio po posiłku. Dobrze byłoby mieć glukometr i zmierzyć cukier po takiej odżywce.Ktoś, coś?
Ja niepodal fabryki co pędzi bimber z kukurydzy nie muszę mówić jaki fetor idzie jak to kiśnieU nas w okolicy jest fabryka bioetanolu i etanolu z kukurydzy.
Śmierdzi jak nie wiem![]()