Nasturtium
Fanka BB :)
Pierwszy cykl na aromku?Matko 2-3 dni mnie nie ma a tu 120 stron
Ja od wczoraj zaczęłam Aromek. Dzisiaj mam zamiar wyluzować napić się winaChyba mogę ma letrozolu nie ?
Moim zdaniem wino możesz, byle z umiarem.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Pierwszy cykl na aromku?Matko 2-3 dni mnie nie ma a tu 120 stron
Ja od wczoraj zaczęłam Aromek. Dzisiaj mam zamiar wyluzować napić się winaChyba mogę ma letrozolu nie ?
Drugi cykl przy pierwszym nie piłam to może i teraz nie będę kupię sobie jakieś zeroPierwszy cykl na aromku?
Moim zdaniem wino możesz, byle z umiarem.
Bo na metformine faktycznie absolutnie nie wolno pić można sobie napytac biedy bo to grozi kwasicą.Też już poważnie myśle o IVF i w najbliższych miesiącach się za to biorę. Gdzieś czytałam, że właśnie przy in vitro możemy się dowiedzieć jaka jest jakość naszych komórek jajowych.
Jak się naczytałam ulotki Aromka to alko całkowicie wtedy wykluczyłam, bałam się nawet intensywnych treningów. Ale ja do tych lękliwych należę, nawet przy metforminie boję się %%![]()
Nie namawiam żeby nie było, ale ja piłam normalnie alko, tylko okazyjnieMatko 2-3 dni mnie nie ma a tu 120 stron
Mąż ma dużo słabsze wyniki, trzeba poczekać łącznie 3 miesiące od choroby… podobno covid bardzo oddziałuje na męską płodnośćZrobił swoje, czyli?
Prawda, czytałam o tym, ewentualnie duuużo się przy % nawadniać.Bo na metformine faktycznie absolutnie nie wolno pić można sobie napytac biedy bo to grozi kwasicą.
Nie no to ja tu mówię bardziej o wypiciu lampki czy dwóch wina nie 2 butelekNie namawiam żeby nie było, ale ja piłam normalnie alko, tylko okazyjnie
Przy pierwszym bez wina nie zaskoczyło to może warto spróbować z winemDrugi cykl przy pierwszym nie piłam to może i teraz nie będę kupię sobie jakieś zero![]()
Myślę że lampka czy dwie wina przy weekendzie może nie zaszkodziPrzy pierwszym bez wina nie zaskoczyło to może warto spróbować z winem. Oczywiście żartuję, chociaż ja bym się napiła, ale nikogo absolutnie nie namawiam
.