Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No kurde coś za wyraźna jak na fabryczną... ZBieraj siki. A na betę nie masz możliwości iść?Dziewczynyja wiem, że dziś jeszcze nie jest moja kolej i że robiłam betę w poniedziałek i była <0,20 ale czy myślicie, że to może być chichot losu?
kreska pojawiła się natychmiast, test moczony w kubku. Z przyzwyczajenia jednak od razu wylałam sisiuśki i teraz czekam aż mi się nowe zbiorą
![]()
Czekamy na powtórkę. No kreska ewidentnie jest.Dziewczynyja wiem, że dziś jeszcze nie jest moja kolej i że robiłam betę w poniedziałek i była <0,20 ale czy myślicie, że to może być chichot losu?
kreska pojawiła się natychmiast, test moczony w kubku. Z przyzwyczajenia jednak od razu wylałam sisiuśki i teraz czekam aż mi się nowe zbiorą
![]()
Dziewczynyja wiem, że dziś jeszcze nie jest moja kolej i że robiłam betę w poniedziałek i była <0,20 ale czy myślicie, że to może być chichot losu?
![]()
mam możliwość i zaraz pojadę, muszę tylko o 8 wprowadzić Koreańczyków na lotnisko i od razu cisnę do diagnostykiNo kurde coś za wyraźna jak na fabryczną... ZBieraj siki. A na betę nie masz możliwości iść?
Zostaw Koreańczyków, dorośli są, poradzą sobiemam możliwość i zaraz pojadę, muszę tylko o 8 wprowadzić Koreańczyków na lotnisko i od razu cisnę do diagnostyki