aurii_orelii
Fanka BB :)
Patrząc na to ile przytyłam w pierwszej ciąży, to musiałabym chrziny robić po roku czasu, żeby się w nią wbić. Przytyłam wtedy 20 kiloNo właśnie kto wie - a nóż już nie będziesz musiała się martwić o sukienkę![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Patrząc na to ile przytyłam w pierwszej ciąży, to musiałabym chrziny robić po roku czasu, żeby się w nią wbić. Przytyłam wtedy 20 kiloNo właśnie kto wie - a nóż już nie będziesz musiała się martwić o sukienkę![]()
Ale najpierw musiałam tam zostawić grube tysiące żeby osiągnąć ten statusej fajnie tak![]()
Stosowałam ovitrelle i działał jak należy, tzn pecherzyk po nim pękałWitam was wszystkie!
Nie wiem czy to odpowiedni dzial ale jestem aktywnym staraczkiem. Mam 31 lat od 2 lat probojemy z mężem..
Wróciłam do gry po poronieniu 13.01.2023 r.. samoczynnie się oczyściłam, zdrowotnie brak przeciwskazań. 1dzien cyklu 23.02 na monitoringu wyszło że zaczynam owu i po raz pierwszy zlecono mi zastrzyk Ovitrelle..
Dlatego uznałam że może zapytam was czy stosowałyście? Jak rezultaty?
na moim nie widać implantacji, nic się wtedy nie dziejeKsiążkowy wykres. Jeszcze jak pokażesz mi na nim implantacja to będę w ekspertem![]()
cześć, co do ovi to Ci nie pomogę, ale dziewczyny napewno posłużą pomocą. Na kiedy zapisać Cię ba testowanie na pierwszej stronie?Witam was wszystkie!
Nie wiem czy to odpowiedni dzial ale jestem aktywnym staraczkiem. Mam 31 lat od 2 lat probojemy z mężem..
Wróciłam do gry po poronieniu 13.01.2023 r.. samoczynnie się oczyściłam, zdrowotnie brak przeciwskazań. 1dzien cyklu 23.02 na monitoringu wyszło że zaczynam owu i po raz pierwszy zlecono mi zastrzyk Ovitrelle..
Dlatego uznałam że może zapytam was czy stosowałyście? Jak rezultaty?
Hej, bardzo mi przykro z powodu Twojej straty. DOskonale Cie rozumiem
Stosowałam Ovitrell do cyklu stymulacyjnego mimo, że miałam swoją owulację i same mi pękały. Niestety ciąży brak. Co nie oznacza, że Tobie się nie uda
Macie już jakies badania za sobą, diagnostykę? Kiedy testujesz, chyb tuż tuż?
Tak właśnie dziś będę aplikować zastrzyk i działać !Hej, bardzo mi przykro z powodu Twojej straty. DOskonale Cie rozumiem
Stosowałam Ovitrell do cyklu stymulacyjnego mimo, że miałam swoją owulację i same mi pękały. Niestety ciąży brak. Co nie oznacza, że Tobie się nie uda
Macie już jakies badania za sobą, diagnostykę? Kiedy testujesz, chyb tuż tuż?![]()
I jak po tej mioveli? Dziewczy właśnie pisały że miovela nac przyspieszała, bo tą miovele pro to cały cykl się bierze, a ta nac tylko od 3dc do 7dcMiovelia raczej nie przyspiesza tylko stymuluje owulke. Piłam jakiś czas ,ale ja ze względu na policystyczne jajniki![]()
Nam się udało,ale czy to faktycznie coś dało czy się po prostu udało to kto wieI jak po tej mioveli? Dziewczy właśnie pisały że miovela nac przyspieszała, bo tą miovele pro to cały cykl się bierze, a ta nac tylko od 3dc do 7dc
Ananas! Dzięki, że mi przypomniałaś, bo bym znowu obudziła dziś 10DPO i ananas by znowu zgniłNam się udało,ale czy to faktycznie coś dało czy się po prostu udało to kto wie
Wiem jedno,że zaszłam w cyklu jak żarłam ananasa przed owu
Teraz też będę żreć![]()
HahahaAnanas! Dzięki, że mi przypomniałaś, bo bym znowu obudziła dziś 10DPO i ananas by znowu zgnił![]()