Brownie1992
Moderator
Pacz kurva wypiłam całeburak dobry na endo, pij i nie marudźkiedyś wypomnisz gówniarzowi jak Ci wykrzyczy, że Cię nienawidzi, bo nie pozwolilas iść na imprezę
![]()
Chodź rzyg już mam od samej dupy aż po usta
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Pacz kurva wypiłam całeburak dobry na endo, pij i nie marudźkiedyś wypomnisz gówniarzowi jak Ci wykrzyczy, że Cię nienawidzi, bo nie pozwolilas iść na imprezę
![]()
oooo, i to jeszcze z ananasem!Pacz kurva wypiłam całe
Chodź rzyg już mam od samej dupy aż po usta![]()
No na zagnieżdżenie przed ovuoooo, i to jeszcze z ananasem!
ostatnio jak sobie robiłam detoks sokowy to miałam smoothie z buraka ale do tego szły inne owoce m.in. pomarańcza. PychotkaBobie miałam dziś z cateringu smoothie z buraka. Rzygnę zaraz![]()
nie brać tabsów, brać clo. Ale przy braniu clo musisz skoczyć na monitoring przed i po owu.Dziewczyny pomóżcie.
Od pierwszego dnia okresu (czyli dziś) miałam zacząć brać tabletki antykoncepcyjne tylko po to aby poprzestawiać cykl. Ale zmieniły się plany ze zjazdem narzeczonego z pracy. II akuratnie wtedy co przyjedzie jest przewidywana owulacja. Ale mam brać clo. I nie wiem czy zrobić tak jak lekarz poobliczał na konkretny termin czy nie brać tych tabletek antykoncepcyjnych i brać to clo i próbować teraz w tym cyklu.
Sama nie wiem bo będzie w tych dniach a nie wiem czy zdąży przed owulacją.
Wynik są ok, choć np. w klinice albo jakiś gin-endo mógłby Ci sprobowac dorzucić euthyrox 25. Żeby zjechać TSH w okolice 1 i podbić ft4z Ale ja bym szukała jednak gdzieś indziej.Mogę dołączyć do wyzwania? Powiem Wam że ja też mam ponad 80 kg i już się źle czuje. Może z Tobą będzie łatwiej się trzymaćcały czas ćwiczę ale jakoś nie mogę zajść z wagi.. jeszcze raz wrzucę wyniki tarczycy, według mnie jest ok ale może Wy coś wyłapieciZobacz załącznik 1504440e
![]()
się kobita natrudzi żeby to dziecko mieć po to żeby za 15 lat usłyszeć "nie kazałam ci mnie rodzićDla bombelka![]()
A ja dzisiaj mam wybitnie dzień na l4. Pracy w trzon, a mam ochotę leżeć i nic nie robić.Pewnie szalona zapierdala![]()
ZuchPacz kurva wypiłam całe
Chodź rzyg już mam od samej dupy aż po usta![]()