Owulacja
Fanka BB :)
Widziałam już wczoraj, czy przedwczoraj, ale nie wierzyłam, że to robiszTak :-)
Wiedziałam, że zauważysz![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Widziałam już wczoraj, czy przedwczoraj, ale nie wierzyłam, że to robiszTak :-)
Wiedziałam, że zauważysz![]()
23/03/2023 też ładnie wyglądaJakoś 23/3/23 :-)
Nie wiem nic. Poza tym, że nie mam w żaden specjalny sposób przygotowywać się do badania i 1,5h przed mam wziąć tabletkę przeciwbólową.a wiesz jak to będzie wyglądać? Czy jakieś znieczulenie czy coś?
mam Cię wtedy wpisać? Bo ja dziś nie ogarniam, więc proszę do mnie konkretnieJakoś 23/3/23 :-)
trzymam kciuki, mnie sono hsg nic nie bolałoNie wiem nic. Poza tym, że nie mam w żaden specjalny sposób przygotowywać się do badania i 1,5h przed mam wziąć tabletkę przeciwbólową.
Jutro sono-hsg.
Trzymam kciuki!Nie wiem nic. Poza tym, że nie mam w żaden specjalny sposób przygotowywać się do badania i 1,5h przed mam wziąć tabletkę przeciwbólową.
Dobra, YOLO - wpisuj ;-)mam Cię wtedy wpisać? Bo ja dziś nie ogarniam, więc proszę do mnie konkretnie![]()
oooo daj znać jak Ci smakuje@LadyCaro DziękujęUpiekłam ten Twój chleb z siemienia lnianego. Jeszcze gorący, ale rano będę testować
![]()
Po śniadaniu dam znaćoooo daj znać jak Ci smakuje![]()