kicikocia
Fanka BB :)
Coś w tym jest... Też nigdy nie zostanę FrancuzkąI nawet chciałabym pojechać na kilka lat do Polski (zwłaszcza, gdybym miała dziecko), może nawet wrócić... no ale na razie to mało możliwe.
A Twój mąż/partner jak zwał tak zwał
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Coś w tym jest... Też nigdy nie zostanę FrancuzkąI nawet chciałabym pojechać na kilka lat do Polski (zwłaszcza, gdybym miała dziecko), może nawet wrócić... no ale na razie to mało możliwe.
No tak, to zrozumiałe :-) Nas jest mało ;-)Tylko samochodem. 6-7 godzin i jesteśmy na miejscu wiec nie ma źle. Tutaj mamy do najbliższego lotniska 100km. To samo w polsce. Taniej i szybciej jest jechać samochodem. No i najważniejsze nas jest dużo
Nasza dwójka. Dwójka dzieci. Dwa koty i do niedawna pies ale niestety już go z nami nie ma
Aczkolwiek logistycznie łatwiej jest wsiąść w samochód.
Francuz, ale się leczyA Twój mąż/partner jak zwał tak zwałto polak czy francuz?

Ja wręcz przeciwnie. Kocham Niemcy, to mój dom. W Polsce czuje się jak obca. Mimo, że mieszkam tu prawie trzy lata to nie wrócę do kraju no chyba że mnie deportują. W Polsce wszystko mnie denerwuje i nie umiem się tam odnaleźć. Wyjechałam od razu po skończeniu szkoły, to było już dużo wcześniej zaplanowane.
No tak, to zrozumiałe :-) Nas jest mało ;-)
A u mnie zadziało się z dnia na dzień. W sobotę postanowiłam że jadę.i w niedziele pojechałam. Tez od razu po szkole. Ale u mnie to historia miłosna![]()
Trochę zazdroszczę Ci tego, że czujesz się jak w domu.
;-)Ale już za chwilkę będzie Was więcej. Ja to wiem!
Jak się czujesz? Odczuwasz jakieś zmiany czy aktualnie bez zmian?

Kiedy testy?;-)
Tak, wielkie zmiany w przewodzie pokarmowym![]()
![]()
Wada kwalifikuje się wyłącznie pod aparat stały. Jestem z okolic Warszawy.@black_angel z ciekawości dlaczego nakładki zostały wykluczone u Was? Za duża wada?
Skąd jesteś? Bo jeżeli Kraków to z czystym sercem mogę polecić moja ortodontkę. Specjalizuje się w leczeniu dzieci.
właśnie!Kiedy testy?