kicikocia
Fanka BB :)
daj nam dane do logowania - same będziemy sprawdzać![]()
Ja tutaj cały czas odświeżam w nadziei że już napisała
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
daj nam dane do logowania - same będziemy sprawdzać![]()
Rozpaliłam w piecu bo mąż u lekarza, puściłam druga pralkę, obrałam ziemniaki, zrobiłam mizerię, wypiłam kawę, herbatę… i zaraz mnie pojebiedaj nam dane do logowania - same będziemy sprawdzać![]()
Odświeżyłaś już pierdyliard razy?Jak będą wyniki to dam znać![]()
już zaraz 14 to już na sto procent bliżej niż dalejRozpaliłam w piecu bo mąż u lekarza, puściłam druga pralkę, obrałam ziemniaki, zrobiłam mizerię, wypiłam kawę, herbatę… i zaraz mnie pojebie![]()
Będą na bank o 19już zaraz 14 to już na sto procent bliżej niż dalej!
Zaraz dotyk na telefonie przestanie mi działać od tego klikaniaOdświeżyłaś już pierdyliard razy?
podobno ponad 4 już znaczy że była owulacja a ponad 10 to tak książkowo. Ja miałam 7 ale chyba jednak było to jakieś 5-6dpo więc postanowiłam się narazie nie przejmowaćW tamtym cyklu miałam 12,5 w tym tylko 10. Oznacza to tyle że miałam owulację. Czy progesteron powinien być wyższy? Nie wiem.
@997tenNumerToKlopoty jak tam?![]()
to zdążysz jeszcze ciasto zrobićBędą na bank o 19![]()
HahahahhahahahahaChciałam powiedzieć, że trochę boli mnie brzuch, nawet przez chwilę myślałam, że jajniki też, ale potem zdałam sobie sprawę, że nie robiłam jeszcze dzisiaj kupy![]()
![]()