Bolilol
Fanka BB :)
a zdjęcie gdzie?Tak ale na 25 o był cien
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
a zdjęcie gdzie?Tak ale na 25 o był cien
o nasi! nasi tam są !Z okazji nadrobienia miliarda stron dzielę się z Wami moimi widokami z okna. Miewam taki na co dzień, ale dziś wyjątkowo obficie:
Zobacz załącznik 1505844Zobacz załącznik 1505845Zobacz załącznik 1505846Zobacz załącznik 1505848Zobacz załącznik 1505849
Ja tak samo jestem mężem @Brownie1992 .Jestem Twoim mężem, tylko że mam Bożenę![]()
Ooo.Z okazji nadrobienia miliarda stron dzielę się z Wami moimi widokami z okna. Miewam taki na co dzień, ale dziś wyjątkowo obficie:
Zobacz załącznik 1505844Zobacz załącznik 1505845Zobacz załącznik 1505846Zobacz załącznik 1505848Zobacz załącznik 1505849
To złóż cipci dzisiaj życzenia na imieninyJa tak samo jestem mężem @Brownie1992 .
I też mam Bożenę xD.
Mało tego- ja i moja Bożena lepiej wiemy od jakiegoś terapeuty, co robić i by mnie tylko taki ktoś wkurzał.
Btw. Mam wspaniałą ciocię o imieniu Bożena i jakoś tak wolę jednak wiedzieć, że mam cipkę.
Ty masz ciocięJa tak samo jestem mężem @Brownie1992 .
I też mam Bożenę xD.
Mało tego- ja i moja Bożena lepiej wiemy od jakiegoś terapeuty, co robić i by mnie tylko taki ktoś wkurzał.
Btw. Mam wspaniałą ciocię o imieniu Bożena i jakoś tak wolę jednak wiedzieć, że mam cipkę.
o nasi! nasi tam są !![]()