U
użytkownik 213578
Gość
Cześć. Miłego dnia! 
Ile płacicie za monitoring owulacji?
Ile płacicie za monitoring owulacji?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
O moich staraniach wie tylko mama. I nie widzę potrzeby żeby to zmieniać.To był mój sposób na życiei w domu i w pracy
![]()
Podobno pozytywne myślenie to połowa sukcesu.@Brownie1992 ale spoko było działane przed i po. Nawet wczoraj mąż zaskoczył bo jak zaczęłam to rozmkiniać to dół mnie złapał że przegapiliśmy a niby szanse zaraz po operacji większe.. I wyrwał się na chwilę z pracy popołudniu. I akurat wtedy poczułam ból cycków. Bardzo rzadko ale miewam że bolą od owulacji, więc myślę komórka 24h żyje to może jest jeszcze szansa.
A tak serio to mogę zupełnie nie działać i piku mogło nie być bo trochę zawirowań jednak hormonalnych przy operacji miałam.
Ale co tam. Patrzę tylko w dobrą stronę.
Właśnie nie wiem, dowiem się pewnie w czwartekCześć. Miłego dnia!
Ile płacicie za monitoring owulacji?![]()
160zł.Cześć. Miłego dnia!
Ile płacicie za monitoring owulacji?![]()
bo ja jestem mile zaskoczona ceną mojej ginekologWłaśnie nie wiem, dowiem się pewnie w czwartek.
Wcześniej za każde usg 150.
za całość?160zł.
Hmm no tak szału ni ma@Brownie1992 masz porównanie jak sie u mnie wybarwialy owulako z domowego vs horien
Zobacz załącznik 1506130
Zobacz załącznik 1506131
Zrobiłam co mogłamPodobno pozytywne myślenie to połowa sukcesu.
Ważne, że było działanie i szansa jest![]()